به گزارش رصد روز، شایعهها حاکی از آن است که پوتین فرزندان دیگری نیز دارد، اما هویت آنها هرگز تایید نشده است.
بر اساس گزارشی، در حالی که ولادیمیر پوتین، رئیسجمهوری روسیه، در آستانه ۷۲ سالگی قرار دارد و «احتمال مرگش را در نظر میگیرد»، دخترانش پس از سالها دوری از کانون توجه، در انظار عمومی ظاهر شدهاند.
به گزارش نیویورک پست، کاترینا تیخونووا و ماریا ورونتسوا در هفته جاری در مجمع بینالمللی اقتصاد سنتپترزبورگ سخنرانی کردند، نه برای به اشتراک گذاشتن تجربه حرفهای خودشان، بلکه برای تقویت تصویر پدرشان.
رونالد مارکس، مامور سابق سیآیای، در مورد حضور ناگهانی دختران پوتین در انظار عمومی به دیلی بیست (Daily Beast) گفت:«به یاد داشته باشید که این دنیای پوتین است و ما فقط در آن زندگی میکنیم.»
«این ادامه او است… تمایل او به خلق دوباره امپراتوری روسیه، تمایل او به اینکه خودش را قدرتمندترین مرد روسیه نشان دهد. دختران جوان برای او نماد سرزندگیاند.»
پوتین در مورد فرزندانش بسیار پنهانکار بوده استــ بهندرت به فعالیتهای آنها اشاره کرده یا حتی وجودشان را تایید کرده استــ تا دو سال اخیر که شایعههایی در مورد زوال وضعیت سلامتش قوت گرفته است.
ورونتسوای ۳۹ ساله، پژوهشگر ژنتیک و تیخونووای ۳۷ ساله، مدیر حوزه فناوری، دعوت به سخنرانی در مجمع بینالمللی اقتصاد سنتپترزبورگ را پذیرفتند، که نشان میدهد پدر قدرتمندشان قصد دارد برای تقویت میراثش، از روابط خانوادگیاش بهره بگیرد.
مارکس گفت: «پوتین احتمال مرگش را در نظر میگیرد.»
مارکس که ۳۸ سال سابقه کار در سیآیای دارد، در ادامه افزود: «او اکنون به سنی رسیده است که به میراثش میاندیشد. و تا جایی که من میدانم، هر دو این بچهها بسیار تیزهوشاند. اگر این دختران بتوانند در کانون توجه قرار بگیرند و او را نمایندگی کنند، فکر میکنم او از این فرصت استفاده خواهد کرد.»
مارکس گفت این نشست که در زادگاه پوتین برگزار شد نیز «مجمعی آسان» برای آزمایش توانایی روابط عمومی دختران پوتین بود.
گرچه ورونتسوا و تیخونووا عمدتا از انظار عمومی دور بودهاند، در سالهای اخیر چند بار مطرح شدهاند.
آمریکا در سال ۲۰۲۲ با اعلام اینکه دختران پوتین «از جیب مردم روسیه خود را ثروتمند کردهاند»، آنها را تحریم کرد.
ولادیمیر ولادیمیروویچ پوتین(زادهٔ ۷ اکتبر ۱۹۵۲) سیاستمدار روس، افسر اطلاعاتی پیشین و در حال حاضر رئیسجمهور روسیه است. او از سال ۲۰۱۲ این مقام را دارد و پیش از آن نیز از سال ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۸ در این مقام بود. همچنین او از سال ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۰ و مجدداً از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۲ نیز نخستوزیر روسیه بود. پوتین پس از الکساندر لوکاشنکو، دومین رئیسجمهور اروپایی است که طولانیترین مدت دورهٔ ریاستجمهوری را داشته است.
پوتین دانشآموختهٔ رشتهٔ حقوق از دانشگاه دولتی سن پترزبورگ به سال ۱۹۷۵ است. او برای ۱۶ سال افسر اطلاعاتی خارجی کاگب بود و پیش از کنارهگیریاش در سال ۱۹۹۱ به منظور آغاز فعالیت سیاسی در سنپترزبورگ، به درجهٔ سرهنگ دومی این نهاد امنیتی روسیه رسید. سپس در سال ۱۹۹۶ به مسکو رفت تا به کابینهٔ رئیسجمهور بوریس یلتسین بپیوندد. او مدت کوتاهی را بهعنوان راهبر سرویس امنیت فدرال روسیه (FSB) و وزیر شورای امنیت، پیش از برگزیده شدن به نخستوزیری در اوت ۱۹۹۹ فعالیت کرد. پس از استعفای یلتسین، کمتر از چهار ماه پس از گزینش بیدرنگش برای نخستین دوره ریاستجمهوری، پوتین رئیسجمهور کنشگر شده و دوباره در سال ۲۰۰۴ نیز رئیسجمهور شد. از آنجا که در آن زمان از نظر قانون اساسی دوره ریاستجمهوریاش به دو دورهٔ پیاپی محدود شدهبود؛ پوتین مجدداً از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۲ تحت سرپرستی دمیتری مدودف بهعنوان نخستوزیر فعالیت کرد. همزمان با اعتراضات مخالفان، او در انتخابات سال ۲۰۱۲ به ریاستجمهوری بازگشت و مجدداً در سال ۲۰۱۸ برای ریاستجمهوری انتخاب شد. در آوریل ۲۰۲۱، پس از یک همهپرسی، بازنگری قانون اساسی را تبدیل به قانون کرد؛ این بازنگری باعث شد دو بار دیگر برگزیده شود و امکان ریاستجمهوریاش تا سال ۲۰۳۶ نیز فراهم باشد.