ریما رامین فر از طلاق پدر و مادرش می گوید

صحبت های ریما رامین فر در باره طلاق تاثیر گذار زندگی اش در فضای مجازی پر بازدید شده است.

به گزارش رصد روز،  ریما رامین فر بازیگر نقش همای سریال پایتخت در مورد طلاق پدر و مادرش صحبت کرده است. ظاهرا تروما های کودکی همچنان غریبان گیر همسر امیر جعفری است.

صحبت های ریما رامین فر درمورد طلاق والدینش که در ادامه می خوانید این را نشان داد که خانم بازیگر تجربه تلخ جدایی والدینش را حس کرده: من در خانواده ای بزرگ شدم که رابطه پدر و مادرم کار نکرد و آنها از هم جدا شدند و من بشدت از این جدایی آسیب دیدم، به همین دلیل از هر نوع تنشی پرهیز می کنم. معتقدم وقتی ما بچه دار می شویم باید تلاش کنیم از هر گونه مشکلی که روحیه و زندگی او را دچار تشنج می کند، پرهیز کنیم.

من هنوز دارم تاوان طلاقی را که ۴۰ سال قبل رخ داده پس می دهم. هنوز هم از خیلی چیزها می ترسم. برای همین تمام تلاش خود را می کنم تا پسرم از هر گونه تنش و درگیری دور باشد. همه سعی ام این است که پسرم را از هر گونه آسیبی که خودم آنها را تجربه کردم، محافظت کنم.

 

ریما رامین‌ فر (زادهٔ ۵ فروردین ۱۳۴۹) بازیگر و نویسندهٔ اهل ایران است. او فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد در رشتهٔ کارگردانی تئاتر است. او کار در تئاتر را در سال ۱۳۷۶ با نمایش شب بخیر مادر آغاز کرد و در سال ۱۳۷۹ با بازی در نان و عشق و موتور ۱۰۰۰ پا به عرصهٔ سینما نهاد. رامین‌فر برای نقش‌آفرینی در یه حبه قند (۱۳۸۹) نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن جشنواره فیلم فجر شد. او از ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۹ در مجموعهٔ تلویزیونی پایتخت ایفای نقش کرد و برایش برندهٔ جایزهٔ حافظ بهترین بازیگر زن کمدی شد. رامین‌فر در ابد و یک روز (۱۳۹۴) حضور داشته و نویسندهٔ چند مجموعهٔ تلویزیونی بوده‌است. همسر او، امیر جعفری، از بازیگران سینما و تلویزیون ایران است.

فعالیت هنری
ریما رامین‌فر در سال ۱۳۶۹ دیپلم گرفت و در رشتهٔ گرافیک توانست به دانشگاه راه بیابد و پس از یک‌سال تصمیم گرفت به آلمان برود و در آن‌جا به تحصیل خود بپردازد و پس از چند سال به ایران بازگشت و توانست در رشتهٔ هنر قبول شود و همزمان با ورود به دانشگاه به فعالیت خود در تئاتر پرداخت.

از سال ۱۳۷۱ در رشتهٔ تئاتر به تحصیل خود در دانشگاه ادامه داد. نخستین کار حرفه‌ای او به عنوان بازیگر در عرصهٔ تئاتر، نمایش «شب بخیر مادر»، نوشتهٔ مارشا نورمن، با کارگردانی حامد محمدطاهر بود که در سال ۱۳۷۵ در تئاتر شهر به اجرا درآمد؛ نخستین نمایشنامه‌ای هم که نوشت، نمایشنامهٔ «پس تا فردا» بود که نمایش آن در جشنوارهٔ تئاتر فجر اجرا شد و جایزهٔ سوم نمایشنامه نویسی را گرفت. رامین‌فر، علاوه بر نوشتن نمایشنامه، به عنوان یکی از بازیگران این نمایش در صحنه حاضر شد.

پس از آن، رامین‌فر در تئاتر به فعالیت خود در زمینهٔ نمایشنامه‌نویسی، بازیگری و کارگردانی ادامه داد. «از زمستان ۶۶»، «رقص کاغذ پاره‌ها»، «پس تا فردا»، «دل سگ»، «یک دقیقه سکوت»، «همان همیشگی» و «زمزمهٔ مردگان» از جمله کارهای او در هنر تئاتر است.

وی در دانشگاه، در مقطع کارشناسی نمایش و همچنین کارشناسی ارشد کارگردانی، به فراگیری دانش در زمینهٔ بازیگری و کارگردانی پرداخت.

در سال ۱۳۸۰ در «یک دقیقه سکوت» بازی کرد و جایزهٔ دوم بازیگری جشنوارهٔ تئاتر فجر را گرفت و در نمایش «زمزمهٔ مردگان» هم جایزهٔ اول بازیگری جشنوارهٔ تئاتر فجر را کسب کرد.

وی در دههٔ ۱۳۸۰ فعالیت خود در تلویزیون ایران را با نویسندگی در سریال بدون شرح و بازیگری در مجموعهٔ من یک مستاجرم و نویسندگی مجموعهٔ کمربندها را ببندیم آغاز نمود.

مجموعه پایتخت
در سال ۱۳۹۰، رامین‌فر با بازی در نقش «هما سعادت» در مجموعهٔ پایتخت ۱ به فعالیت خود در تلویزیون ادامه داد و پس از آن، در همین نقش، در کنار محسن تنابنده، در فصل‌های دوم تا ششم این مجموعهٔ پرمخاطب، به ایفای نقش پرداخت. نقش هما مورد تحسین واقع شد و البته منتقدانی هم معتقد بودند رامین فر نتوانسته در این نقش به خوبی ظاهر شود.

فیلم سینمایی

نام فیلم
سال
کارگردان
نقش
نان، عشق و موتور ۱۰۰۰
۱۳۸۰
ابوالحسن داوودی
آویشن
رفیق بد
۱۳۸۶
عباس احمدی مطلق
فرح
شیرین
۱۳۸۷
عباس کیارستمی
ریما رامین‌فر
یه حبه قند
۱۳۹۰
رضا میرکریمی
اعظم
قصه‌ها
۱۳۹۰
رخشان بنی‌اعتماد
خانم منشی زاده
سیزده
۱۳۹۱
هومن سیدی
مهری
مرگ ماهی
۱۳۹۳
روح‌الله حجازی
رعنا
فصل نرگس
۱۳۹۴
نگار آذربایجانی

زاپاس
۱۳۹۴
برزو نیک‌نژاد
زری
ابد و یک روز
۱۳۹۴
سعید روستایی
شهناز
سوفی و دیوانه
۱۳۹۵
مهدی کرم‌پور
سارا (فقط صدا)
چهل و هفت
۱۳۹۶
احمد اطراقچی،
علیرضا عطاالله تبریزی

زیر نظر
۱۳۹۷
مجید صالحی
مهشید (فقط صدا)
ملاقات خصوصی
۱۴۰۰
امید شمس

ویلای ساحلی
۱۴۰۱
کیانوش عیاری

هتل
۱۴۰۲
مسعود اطیابی

 

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط

آخرین اخبار