به گزارش رصد روز، روزبه حصاری، بازیگر ۳۶ ساله ایرانی که با ایفای نقش در مجموعه «بچه مهندس» به شهرت رسید، بارها نشان داده که در زمینه تدارک تیپ و استایل بسیار جسور است و میتواند خبرساز و مورد توجه باشد.
این بازیگر مشهور دو شب پیش در مراسم اکران مردمی فیلم کمدی «زودپز» در پردیس سینمایی لوتوسمال حاضر شد و با موهایی که دو طرف آنها تراشیده شده و در قسمت وسط سر به صورت آفریقایی بافته شده بودند، جلب توجه نمود. استایل روزبه هم از پیراهن مردانه سفید، کتی بسیار بلند به رنگ مشکی و شلوار وایدی به همین رنگ تدارک دیده شده و با کفشهای اسپرت، سبک اسمارت کژوالش کامل شده بود. نکتهی جالب در استایل این بازیگر، ساعت مچی مدل جی-شاک (GM-2100B-4ADR) او از برند لوکس «کاسیو» بود و قیمتی حدود ۱۱۰ میلیون تومان داشت. حصاری در فیلم «زودپز» نقشی متفاوت را بازی میکند.
روزبه حصاری، زاده تهران و دانشآموختهٔ مهندسی صنایع از دانشگاه آزاد است. آموزش بازیگری را از سال ۱۳۹۰ و در آموزشگاه کارنامه آغاز کرد. پس از اتمام دورهٔ دبیرستان مدتی به تدریس عربی و شیمی کنکور پرداخت. حصاری به دلیل مخالفت خانواده تا ۲۰ سالگی غیر از نواختن سازهای کوبهای فعالیت هنری دیگری نداشت[نیازمند منبع]. او فعالیت موسیقی خود را از نوازندگی خیابانی و همراهی با گروههای زیرزمینی آغاز کرد و پس از پذیرفته شدن در دانشگاه در سن ۱۸ سالگی تصمیم گرفت در دورههای بازیگری آموزشگاه «کارنامه» شرکت کند تا مقدمات حضور حرفهای او در عرصهٔ بازیگری فراهم شود.
پیشینهٔ بازیگری
او در سال ۱۳۸۹ پس از دو سال تمرین بازیگری برای نخستین بار در تئاتر «بالاخره این زندگی مال کیه» نوشتهٔ برایان کلارک به کارگردانی اشکان خیلنژاد به ایفای نقش پرداخت. سپس در تئاترهای مختلفی در تهران با کارگردانهایی نظیرِ سیما تیرانداز، مازیار شهزاد دولتشاهی، دایانا فتحی و داود بنی اردلان همکاری کرد. او در سال ۱۳۹۱ با اجرای نمایشهای «پیتزا جهان» به کارگردانی شهروز فرمانبرداری و «برداشت آزاد» موفق به دریافت جایزهٔ جشنوارهٔ شهر شد. روزبه حصاری در همان سال با بازی در تئاتر «مرگ در میزند» نوشتهٔ «وودی آلن» که خودش کارگردانی آن را به عهده داشت، جایزهٔ جشنوارهٔ امید را به دست آورد.
فیلم امروز با بازی حصاری در سال ۱۳۹۲ نمایندهٔ ایران در اسکار بودهاست.
او در سال ۱۳۹۲ برای بازی در سریال «یادآوری» دعوت شد. پس از آن بازیِ روزبه حصاری در سریال تاریکی شب، روشنایی روز(۱۳۹۵) با استقبال بسیار خوب مخاطبان و بازتابی گسترده در رسانهها و فضای مجازی مواجه شد.
پخش مجموعهٔ تلویزیونی تاریکی شب، روشنایی روز به دلیل محتوای سیاسی آن یک سال و نیم به تعویق افتاد و بعد از کشمکشهای زیاد سرانجام با اعمال سانسورهای زیاد روی آنتن شبکهٔ ۲ رفت.
پس از ایفای نقش سریال یادآوری،حصاری تا چهار سال در تلویزیون اجازهٔ فعالیت نداشت. یکی از سکانسهای این سریال با محتوای اعدام «علی اعلایی» حاشیههای زیادی به همراه داشت.
روزبه حصاری در مصاحبهای گفته، برای ایفای درستِ نقش «علی اعلایی» که در آن از مرگ بازمیگردد، یک شب تمام تجربهٔ حضور در سردخانه را داشتهاست.
او در آثار تلویزیونی نظیر: «سلام آقای مدیر»، «یادآوری»، «تاریکی شب، روشنایی روز» و «بچه مهندس ۳» و همچنین در نخستین وبسری (سریال اینترنتی) ایرانی «دومینو» به ایفای نقش پرداختهاست.
وی برای بازی در سریال بچه مهندس، در نظرسنجیهای مختلف، ازجمله نظرسنجی مردمی مجله همشهری جوان به عنوان بهترین بازیگر سریالهای تلویزیونی در سال ۱۳۹۹ انتخاب شد.
روزبه حصاری بعد از حضور در سریال بچه مهندس، در سریال 《افرا》در نقش یک محیط بان گیلکی که ناخواسته مرتکب قتل یک شکارچی غیرمجاز شده و در آستانه اعدام قرار دارد ظاهر شد که بسیار مورد توجه و تحسین قرار گرفت. وی برای این نقش نامزد تندیس حافظ بهترین بازیگر مرد درام در بیست و یکمین دوره جشن دنیای تصویر شد.
حصاری همچنین در فیلم سینمایی «امروز» و «ماهور» بازی کرده و در سن ۲۹ سالگی به واسطهٔ بازی در این فیلم (ماهور) مدتی در اوکراین زندگی کرد و پس از پایان پروژه به کشور بازگشت.
روزبه حصاری تاکنون در تئاترهای بالاخره این زندگی مال کیه، برداشت آزاد، مرگ در میزند، پیتزا جهان، اون دختره که با روسری قرمز تو کوچه قدم میزنه خودش نیست، تقدیر بازان، هام، اهالی هوا، مرثیهای برای یک دختر، جمالزاده،سرحدات لیر، جلاد ویولون زن، نیمه تاریک ماه و … ایفای نقش کردهاست.