سرزمین هوشمند سینا تغییر مفهوم بانکداری الکترونیک در کشور

سرزمین هوشمند سینا مجموعه ای کاملی از مهمترین خدمات در حوزه بانکداری الکترونیک خواهد بود که پس از مدتها قابلیت افزایش ظرفیت و تغییر نگرش به این موضوع را در کشور ایجاد می کند و انتظار می رود با اجرایی شدن آن شاهد پوست اندازی شبکه بانکی کشو...

سرزمین هوشمند سینا مجموعه ای کاملی از مهمترین خدمات در حوزه بانکداری الکترونیک خواهد بود که پس از مدتها قابلیت افزایش ظرفیت و تغییر نگرش به این موضوع را در کشور ایجاد می کند و انتظار می رود با اجرایی شدن آن شاهد پوست اندازی شبکه بانکی کشور باشیم

به گزارش اختصاصی رصد روز، اهمیت بانکداری الکترونیک و گذر از بانکداری سنتی از مدتها پیش با ضرب اهنگ قابل توجهی در کهن ترین قاره دنیا یعنی آسیا شروع شده و اگرچه کشورمان در ابتدا در میان کشورهای صاحب سبک در این زمینه دیده می شد اما سرعت قابل توجه سایر کشورهای آسیایی در این زمینه جایگاه کشورمان را با تغییراتی همراه کرد. در بین همسایگان نزدیک جنوب غرب آسیا کشورهای امارات، قطر و عربستان کشورهای سرآمد در بانکداری الکترونیک به حساب می آیند و در سایر کشورهای آسیایی ژاپن، چین، هند، فیلیپین و سنگاپور از جمله کشورهایی هستند که پیشرفت های قابل توجهی را در زمینه بانکداری الکترونیک داشتند و نتایج برخی از بررسی ها نشان می دهد که بسیاری از کاربران در این کشورها دستاوردهای بانکداری دیجیتال در این کشورها را کافی نمی دانند و با توجه به سرعت قابل توجه کاروان نرم افزاری دنیا انتظارات بیشتری در این زمینه دارند. قطعاً شکل گیری چنین انتظاری در این کشورها باعث خواهد شد تا طرحها و ایده های بیشتری را در آینده ای نزدیک در این کشورها شاهد باشیم که لزوم اراده و توجه بیشتر به بانکداری الکترونیک در کشورمان را انکار ناپذیر می کند.

هرچند که تجربه بانکداری الکترونیک در کشورمان به سالها پیش برمی گردد اما عدم توسعه آن طی سالهای گذشته مفهوم بانکداری الکترونیک را با چالش روبرو کرده و گاهاً آن را در حد طراحی یک پلتفرم و اپلیکیشن تقلیل داده در حالیکه الگوی رایج در سایر کشورها نشان می دهد که مسیر حرکتی آنان به سمت کاهش شعبات و کاهش قابل توجه مراجعه به آنهاست.

از طرفی بخش عمده ای از زیرساختهای دولت الکترونیک که سالهاست از آن صحبت می شود به پیاده سازی رفتارهای مرتبط با این موضوع بستگی دارد. به عبارت دیگر همگرایی سایر سازمانها در همراهی با دولت سبب خواهد شد تا ظرفیت های اسمی و واقعی دولت الکترونیک به هم نزدیک و نزدیکتر شوند. قطعا در این تعریف ارکان پولی مالی کشور که مهمترین اتکای دولت است نقش بسزایی دراین باره دارند.

سرزمین هوشمند سینا شبکه بانکی را متحول می کند

کلید واژه های کاهش شعب فیزیکی، ارائه خدمات بانکی در بستر آنلاین و صرفه جویی در وقت و نیروی انسانی شاکله های بانکداری الکترونیک را شکل می دهد که در این زمینه در آینده ای نزدیک شاهد تحولات گشترده ای خواهیم بود. سرزمین هوشمند سینا که طی روزهای اخیر در کانون توجهات فعالان تکنولوژی کشور قرار دارد در صدد ایجاد تحولی است که در آن علاوه بر اینکه مشتریان و کاربران با سیمای متفاوت نظام بانکی کشور روبرو خواهند شد شعبات و کارمندان این بانک نیز ظرفیت های زیادی را تجربه می کنند.

سرزمین هوشمند سینا تنها به ارائه خدمات رایج بانکداری الکترونیک در کشور اقدام نخواهد کرد بلکه مجموعه ای از خدمات مورد نیاز در بستر الکترونیک را ارائه می کند که سطح انتظار از مفهوم بانکداری الکترونیک را افزایش می دهد. این اقدام جدا از اینکه یک گام رو به جلو برای تغییر ساختار فعالیتهای بانکی در کشور محسوب می شود بلکه با تسهیل دسترسی مردم به انواع خدمات بانکی موجب افزایش سپرده گذاری و در نتیجه تقویت ساختار مالی بانک خواهد شد. به عبارت دیگر سرزمین هوشمند سینا که نخستین محصول خود به نام سیبانک را به زودی معرفی و رونمایی می کند چند هذف را دنبال می کند؛

پیاده سازی سازی الگوی رایج بانکداری الکترونیک در آسیا و جهان

افزایش سطح دسترسی مردم به انواع خدمات بانکی

تسهیل عملیات بانکداری

ارتباط نزدیک و مژثرتر مردم با ارکان بانک

فرهنگ سازی استفاده از خدمات الکترونیک

جذب سپرده گذار

تقویت ساختار مالی بانک

رشد ضریب شفافیت در شبکه بانکی

در پایان باید به این موضوع نیز اشاره کرد که با توجه به اینکه یکی از اهداف سرزمین هوشمند سینا ایجاد زنجیره ارزش دیجیتال در حوزه کسب‌وکار‌های آنلاین و هوشمندسازی فعالیت‌های مالی است می توان امیدوار بود این موضوع کمک قابل توجهی به کسب و کارهای جدید خصوصاً در حوزه استارت آپ ها و شرکت های دانش بنیان داشته باشد.

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط