به گزارش اختصاصی رصد روز، در گزارشات قبلی پیرامون وضعیت مدیریتی و اسفناک سرمایه گذاری مسکن تهران گفته شد و مشخص است که با همین دست فرمان باید شاهد اتفاقات بدتری در این شرکت باشیم مگر آنکه بانک مسکن و هلدینگ سرمایه گذاری مسکن خیلی زود به فکر تغییر مدیریت یا تقویت آن در این شرکت باشند در غیر اینصورت چیزی از داشته های این شرکت قدیمی باقی نخواهد ماند.
در این گزارش قصد داریم تا نگاهی آماری به عملکرد این شرکت در آخرین گزارشات مالی و نمایش آن در بازار سرمایه داشته باشیم تا عمق فاجعه در آن بیش از گذشته آشکار شود.
آخرین صورت وضعیت مالی منتشر شده از سرمایه گذاری مسکن تهران از زیان انباشته ۲ هزار و ۳۷۶ میلیارد ریالی حکایت دارد و در عین حال جمع بدهی های این شرکت بیش از ۱۰ هزار و ۴۱۶ میلیارد ریال نشان می دهد. حقوق مالکانه سرمایه گذاری مسکن تهران در پایان آذرماه سال گذشته به منفی ۵۲۵ میلیارد ریال رسید و در عین حال در سرمایه گذاری بلند مدت و موجودی مواد و کالا شاهد ریزش های ۳۱ و ۹۶ درصدی بودیم.
کاهش دارایی ها، پیش دریافت ها، سفارشات و پیش پرداخت ها همگی نشان از وضعیت بغرنجی دارد که باید آن را نتیجه سوءمدیریت در این شرکت در چندوقت گذشته دانست.
کاهش ۷۲ درصدی درآمدهای عملیاتی در پایان آذرماه ۱۴۰۳ یعنی خطر کاهش قرارداد و شاخص ساخت و مشارکت که مشخص نیست چطور باید درمان شود.
خلق ۱۰۷ میلیارد ریال زیان عملیاتی از دیگر شاهکارهای مدیریتی در این شرکت در سنوات گذشته بود که البته با وجود وضعیت فعلی باید منتظر اتفاقات بدتری باشیم.
مروری مختصر بر عملکرد ثتران در بازار سرمایه وضعیت را بیش از گذشته فاجعه بار نشان می دهد. در حال حاضر سهامداران ثتران به ازای هر سهم ۱.۴۴۸ ریال زیان تحویل می گیرند و p/e آن با رسیدن به منفی ۳.۸۶ همچنان سرمایه سهامداران را به خطر می اندازد.
بازدهی ۶۰ روزه ثتران در آخرین روز معاملات یعنی ۳۱ فروردین به منفی ۳۵.۹۷ رسیده با بیش از ۸ هزار میلیارد ریال کاهش به ۱۰ هزار و ۳۵۰ میلیارد ریال رسیده که بدون هیچ حرف و حدیثی جایی برای دفاع باقی نمی گذارد.
اما سؤال مهم اینجاست که چه اتفاق دیگری در سرمایه گذاری مسکن تهران باید رخ دهد تا فکری برای زخم هایش شود؟
برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید