به گزارش اختصاصی رصد روز ، بانک گردشگری از سال ۸۹ در فضای بانکی کشور فعالیت می کند. برای شناخت بهتر این بانک در پورتال این بانک بخش معرفی اینطور می خوانیم ” این بانک بهشکل مجموعهای از فعالیتهای گسترده بانکی (بانکداری فراگیر) سازماندهی و فعالیت خود را تداوم خواهد بخشید. اگر چه فعالیتهای تجاری بانک گردشگری شباهت بسیاری با فعالیت سایر بانکها دارد، اما توجه ویژه این بانک به صنعت گردشگری کشور، فعالیت آن را متمایز میکند “. در بخش فعالیتهای بانک نیز به این موضوع اشاره شده که ” این بانک با تاکید بر صنعت گردشگری و در صرف منابع به صورت تخصصی، با تکیه بر حوزه گسترده این صنعت عمل خواهد کرد. “در حال حاضر مدیریت این بانک بر عهده مرتضی خامی است.
در اینکه علیرغم همه ظرفیتهایی که کشور در صنعت گردشگری دارد اما این بخش انطور که باید مورد توجه قرار نگرفته شکی نیست اما باید امیدوار بود که با وجود بانکهایی که محور فعالیت خود را بر این صنعت متمرکز کرده اند ان موضوع تقویت شود.
صورتهای مالی بانک نشان می دهد که که در شش ماهه ۹۹ میزان تسهیلات به بخشهای مختلف ۱۴۳.۲۶۵ میلیارد ریال بوده که سهم بخش گردشگری چیزی حدود ۱۲۱ میلیارد ریال است. سال ۹۸ مرتضی خامی و یارانش در بانک ۲۱۱.۷۳۸ میلیارد ریال به بخشهای مختلف تسهیلات دادند که سهم این بخش تنها حدود ۸۴ میلیارد ریال بود.
در سال ۹۷ نیز این بانک ۱۶۴.۲۰۹ میلیارد ریال تسهیلات را ارائه به بخشهای مختلف ارائه داد که سهم این بخش ۴۵ میلیارد و ۴۱۹ میلیون ریال بود. سال ۹۶ شاهد اعطای تسهیلات ۱۳۶.۸۶۱ میلیارد ریالی بودیم که این بخش سهم اندک ۴۰ میلیارد و ۳۸۴ میلیون ریالی داشت.
به نظر می رسد که برای تقویت این حوزه و شناسایی ظرفیت های لازم که یک صنعت پیشرو در جهان است باید تغییرات زیادی را شاهد باشیم تا اتفاق لازم در این بخش بیفتد اتفاقی که حضور این بانک می تواند یکی از ارکان مهم آن باشد.
بیشتر بخوانید:
مدیرعامل بانک گردشگری به ابهامات پرداخت تسهیلات به اشخاص مرتبط پاسخ دهد