به گزارش رصد روز، برنامه «عمارت» این شبها، با اجرای سعید فتحی روشن و دورهمی افرادی همچون پژمان بازغی، وحید شمسایی، لیلا اوتادی و ملیکا زارعی روی آنتن شبکه سه میرود. ویدئویی از سورپرایز خاله شادونه در این برنامه وایرال شده و حالت چهره و حرکات مصنوعی مریلا زارعی در آن به شدت مورد انتقاد کاربران فضای مجازی قرار گرفته است.
نکته دیگری که در این برنامه توجه کاربران فضای مجازی را به خود جلب کرده اجرای شعبدهباز معروف عصر جدید است که به تقلید از برنامه ماهعسل احسان علیخانی سعی دارد مخاطبان را احساسی کند.
ملیکا زارعی که با نام خاله شادونه معروف شد یکی از مجریان محبوب کودکان دهه هشتادی است که خیلیها با او و برنامههایش خاطره دارند. او که در حال حاضر ۳۷ سال سن دارد خواهر کوچک مریلا زارعی بازیگر سینما و تلویزیون است.
مریلا زارعی (زاده ۲۵ فروردین ۱۳۵۳) بازیگر ایرانی است. او برای فیلمهای سربازهای جمعه (۱۳۸۲)، شیار ۱۴۳ (۱۳۹۲) و زیر سقف دودی (۱۳۹۵) برنده سه جایزه از جشنوارهٔ فیلم فجر شده است. زارعی برای مجموعه مانکن (۱۳۹۸) یک جایزه حافظ دریافت کرد.
زندگینامه
مریلا زارعی در تهران به دنیا آمد. وی فارغالتحصیل صنایع غذایی از دانشگاه آزاد است. زارعی برای اولین بار با فیلم سلام سینما ساخته محسن مخملباف (۱۳۷۳) در سینما حضور پیدا کرد. بازی در فیلم دو زن یکی از شانسهای بزرگ او بود. وی تا به حال با کارگردانانی همچون تهمینه میلانی و ابراهیم حاتمیکیا، اصغر فرهادی و مسعود کیمیایی و احمد مرادپور همکاری داشته است.
از دیگر نقشهای وی میتوان به بازی در فیلم سربازهای جمعه ساخته مسعود کیمیایی و شیار ۱۴۳ ساخته نرگس آبیار اشاره نمود که برای بازی در این دو فیلم موفق به دریافت سیمرغ بهترین بازیگر شده است.
حواشی
مریلا زارعی از جمله افراد شرکتکننده در راهپیمایی روز قدس ۱۳۹۳ بود. اصغر فرهادی و نسرین ستوده کمپینی در فیسبوک در رابطه با بحران غزه ایجاد کردند. فرهادی و ستوده از همه خواستهاند با نوشته «کشتن همنوعان خود را متوقف کنید» عکس گرفته و برای این صفحه فیسبوک ارسال کنند. بیش از ۴۰ هزار نفر از جمله افراد مشهوری مانند هانی ابواسعد کارگردان مشهور فلسطینی و خاویر باردم بازیگر مطرح و برنده اسکار به این کمپین پیوستند اما زارعی با اشاره به این نکته که این کمپین حالتی دوپهلو و فاقد صراحت دارد، به این کمپین نپیوست و از نحوه مواجهه اصغر فرهادی با وقایع غزه انتقاد کرد. وی در این باره در مصاحبه با روزنامه شرق گفت: «من از این حرکت خیلی خوشحالم. مطمئنم که واکنش همکارانم از سر خیرخواهی بوده و خیلی هم زیباست. من از همکارانم در این کمپین درخواست میکنم که به حرکت مثبتشان ادامه بدهند و بهطور مشخص از جنایاتی که در حق مردم بیدفاع غزه شده هم نامی ببرند … نگران واکنشهای جهانی از عملکردمان و از اینکه ممکن است در جشنوارههای جهانی مورد هجمه قرار گیریم، نباشیم.» روزنامه کیهان هم در تحلیل این کار نوشت: «نام اصغر فرهادی در بین امضا کنندگان نامه اعتراضی سینماگران به رئیس سازمان ملل دیده نمیشود. اصغر فرهادی به این دلیل حاضر نشده در کمپین خودش هیچ نامی از رژیم صهیونیستی و نسلکشی غزه بیاورد که فکر میکند در صورت اعتراض، جوایز و پولهای جشنوارههای غربی را کسب نخواهد کرد.»
حمایت از جمهوری اسلامی ایران
مریلا زارعی در اکران مردمی فیلم هناس گفت: این موارد برای ما ایجاد مسئولیت میکند تا چشم خود را روی وقایع نبندیم، منصف باشیم و اگر مسئولی در کشور در تدبیرش دچار مشکل میشود و اشتباه میکند به حساب کلیت یک سیستم و افرادی که رفتند و خون دادند، نگذاریم.
ازدواج مریلا زارعی
خبرها و شایعات فراوانی از ازدواج مریلا زارعی با شخصی به نام مهدی رجبی در فضای مجازی منتشر شده است که معتبر نمی باشد. خانم مریلا زارعی تاکنون خبری از ازدواج خود منتشر نکرده و گویا ازدواج نکرده و مجرد است.
علاقمندی های مریلا زارعی
مریلا زارعی به کتابخوانی علاقه دارد و می گوید پدرم در ۵ یا ۶ سالگی کتاب های خود را مثل فلسفه غرب و فیلسوفان غربی در اختیارم می گذاشتند و از من می خواستند با مداد زیر کلماتی که حروفش را بلدم، خط بکشم و این کار تاثیر زیادی بر کتابخوانی من گذاشته است.
خانم زارعی از سفیران موسسه نیکوکاری مهر آفرین می باشد. او گرایشی به تجملات خاصی ندارد، ساده پوشی و ساده زیستی جزء بخشی از شخصیت اوست.
ورود مریلا زارعی به عرصه هنر
علاقه مریلا زارعی به هنر از کودکی و تحصیل در مدرسه علوی اسلامی به دلیل تشکیل جلسات نقد فیلم و سریال در آن شکل گرفت.
چهره مریلا زارعی برای اولین بار با فیلم “سلام سینما” ساخته محسن مخملباف (۱۳۷۳) بر روی پرده سینما نقش بست. او در سال ۱۳۷۴ در ۲۱ سالگی در سریال «کاراگاه» بازی کرد و برای نخستین بار وارد قاب تلویزیون شد و همین سال تجربه بازی در سینما را با بازی در فیلم سینمایی «پاتک» بدست آورد.