به گزارش اختصاصی رصد روز،داستان سرمایه گذاری مسکن تهران که با نماد ثتران در بازار سرمایه فعالیت می کند مثنوی هفتاد منیست که هربار روایت تأسفبار از شرایطی بغرنجی دارد که نشان از سوءمدیریت و عدم نظارت کافیست. سهامداران سرمایه گذاری مسکن تهران هنوز حضور برخی افراد و چگونگی ورودشان در هیئت مدیره این شرکت را بخاطر دارند که زمام امورات آن به دست رئیس فدراسیون کونگ فو سپرده شد و همزمان ولی زاده با مدرک دیپلم در هیئت مدیره این شرکت تخصصی حضور داشت تا هزار سؤال بی جواب و مطالبه منطقی در چهارچوب مصلحت اندیشی و شاید رفیق بازی بدون جواب بماند وگرنه از بین همه افرادی که می توانستند سمت مدیرعامل را در اختیار داشته باشند و یا عضوی از اعضای هیئت مدیره این شرکت باشند شاید هاشمی منش و ولی زاده جزو آخرین نفرات هم نبودند.
اوضاع درهم ثتران باعث شد تا پس از فشار رسانه ها شبانه مدیرعامل و برخی اعضای هیئت مدیره آن تغییر کنند و رضا صابری، اسماعیل حسین زهی و حسین هاشمی به ترکیب هیئت مدیره شرکت سرمایه گذاری مسکن تهران اضافه شوند و داریوش دلفانی نیز از هیئت مدیره قبلی باقی بماند و در نهایت حسین هاشمی به عنوان مدیرعامل سرمایه گذاری مسکن تهران انتخاب شد.
در همان روزهای نخست رضا صابری به دلائل نامعلوم و یا شاید پی بردن به وخامت اوضاع از هیئت مدیره این شرکت استعفا داد و حامد حاجی مولانا که پیش تر در سرمایه گذاری مسکن جنوب بود به ترکیب هیئت مدیره آن اضافه شد.
حضور پسر مدیرعامل در سرمایه گذاری مسکن تهرانو تعدیل بیش از ۲۰ نفر در ۲۸ اسفند
این تغییرات که به نظر می رسید وضعیت را به سمت آرامش هدایت کند نه تنها اوضاع را بهتر نکرد بلکه شرایط با شدت بیشتری نسبت به گذشته رو به چالش رفت و شاید حضور پسر آقای مدیرعامل در ثتران به عنوان مشاور و یا هر سمت دیگری فراخوان بحران برای ثتران طوفان زده بود. شمولیت در ماده ۱۴۱ قانون تجارت، حضور مستمر طلبکاران در این شرکت، بی نتیجه ماندن و یا از بین رفتن بسیاری از قراردادها (به زودی در این باره خواهیم گفت)، نارضایتی پرسنلی و رساندن این گلایه ها به گوش مدیرعامل و حراست بانک مسکن و در نهایت تعدیل بیش از ۲۰ نفر از پرسنل شرکت در ۲۸ اسفند و استخدام ۷ نفر که واکاوی سوابق و تجاربشان و نحوه ورودشان به این شرکت می تواند در دستور کار حراست بانک مسکن باشد!!!
آیا چنین سندی برای امضا به پرسنل داده شد؟
این اتفاق در شرایطی می افتد که هنوز موضوع حضور پسر آقای مدیرعامل و جایگاه و سمت وی مشخص نیست و سؤال مهم اینکه آیا با پرسنل تعدیلی از مدتی قبل در خصوص عدم ادامه همکاری در سال جدید صحبتی شده بود؟ و مسئله ای که نیاز به شفافیت دارد این است که برخی از پرسنل تعدیل شده در تماس با این پایگاه خبری ادعا کردند که در تاریخ ۲۸ اسفند برگه ای جهت امضا به آنها ارائه شد که تاریخ آن مربوط به ۲۸ بهمن بود و محتوای آن عدم ادامه همکاری در سال جاری بود که اگر چنین موضوعی صحت داشته باشد باید از حراست بانک مسکن و هلدینگ سرمایه گذاری مسکن خواست تا با خاطیان برخورد جدی کنند.
در پایان باید از مدیرعامل بانک مسکن خواست تا با ورود جدی به حاشیه های پرعمق سرمایه گذاری مسکن تهران نسبت به سر و سامان دادن به اوضاع درهم این شرکت آستین همت را بالا بزنند.
برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید