ششمین نمایشگاه نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش با حضور بیمه ایران آغاز به‌کار کرد

شرکت سهامی بیمه ایران، راهبر کنسرسیوم بیمه‌های انرژی کشور در ششمین نمایشگاه نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش، حاضر شد تا توانمندی‌های خود را به نمایش بگذارد.

به گزارش رصد روز، به نقل از روابط عمومی بیمه ایران، بزرگ‌ترین گردهمایی‌ ساخت داخل در صنعت نفت و انرژی در تاریخ ۲۹ بهمن و با حضور رئیس کارگروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و جمعی دیگر از مدیران ارشد کشوری در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی کیش آغاز به‌کار کرد.
بنابر این گزارش، شرکت سهامی بیمه ایران به‌عنوان معتبرترین شرکت بیمه‌ای کشور و منطقه غرب آسیا، با هدف معرفی محصولات نوین بیمه‌ای، ارائه توانمندی‌ها و توسعه تعاملات با صنایع فعال در حوزه نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش در این نمایشگاه میزبان مدیران و متخصصان فعال در این حوزه است.
غرفه بیمه ایران در اولین روز از ششمین نمایشگاه نفت، گاز، پتروشیمی مورد استقبال مدیران عالیرتبه کشور قرار گرفت و میزبان دکتر آقا محمدی رئیس کارگروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بود.
مدیرعامل بیمه سرمد نیز با حضور در غرفه بیمه ایران به‌عنوان راهبر کنسرسیوم بیمه‌های انرژی از نزدیک با ظرفیت‌ها و گستره فعالیت این شرکت آشنا شد.
مدیرعامل هلدینگ صبا و مدیرعامل بیمه ایران معین نیز ضمن حضور در غرفه شرکت سهامی بیمه ایران با مدیران و کارشناسان متخصص گفتگو و به بررسی دغدغه‌های قابل طرح شرکت‌های فعال در حوزه‎‌های مرتبط با نمایشگاه پرداختند.
بررسی اهمیت و نقش بیمه ایران به‌عنوان قدیمی‌ترین شرکت بیمه‌ای کشور و جایگاه قدمت ۹۰ ساله بیمه در رفع دغدغه‌های متخصصان حوزه نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش بخشی دیگر از موضوعات طرح شده در رفت‌و‌آمدها بود.
گفتنی است؛ برخی از شرکت‌های بخش نمایشگاهی این رویداد، هلدینگ‌های بزرگ صنعت نفت و گاز و پتروشیمی و انجمن‌های فعال در این حوزه، مجتمع‌های پالایشگاهی، پتروپالایشگاه، پتروشیمیایی، بانک‌ها و موسسات مالی فعال در حوزه تامین مالی، بیمه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان تولیدکننده تجهیزات صنعت نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی می‌باشند.

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط

آخرین اخبار