شوک به ورزش کاراته ایران/ مثبت شدن دوپینگ کاراته کای شانس طلای المپیک

تست اولیه دوپینگ یکی از چهره های شاخص ورزش رزمی ایران در المپیک توکیو مثبت اعلام شد.

به گزارش رصد روز، نمونه دوپینگ یکی از چهره های شاخص کاروان کاراته ایران در المپیک توکیو و یکی از شانس های اصلی کسب مدال طلا برای کاروان ایران در این رقابت ها مثبت اعلام شد.

پس از اعلام فدراسیون جهانی به فدراسیون ایران مبنی بر مثبت شدن تست دوپینگ این ورزشکار در یکی از رویدادهای بین المللی، فدراسیون مربوطه اعتراض رسمی خود را به فدراسیون جهانی اعلام کرده است.

به احتمال فراوان این ورزشکار با محرومیت ۴ ساله از حضور در میادین روبرو می شود و در صورت قبول اعتراض ایران، ممکن است این محرومیت به ۲ سال کاهش پیدا کند.

گفته می شود این ورزشکار که از چهره های با اخلاق ورزش ایران است، بدون هماهنگی کادر فنی تیم ملی برای برطرف شدن مشکل خود طبق تجویز پزشک و بدون اطلاع از اینکه قرص مصرف شده جزو موارد دوپینگ است، اقدام به مصرف آن دارو کرده و سپس راهی مسابقات بین المللی در یکی از کشورهای اروپایی شده است.

این چهره شاخص ورزش رزمی ایران شانس اصلی کسب مدال طلای المپیک برای ایران بود.

سرمربی تیم ملی کاراته در واکنش به دوپینگ شانس اصلی کسب مدال طلای ایران در المپیک توکیو، گفت: او بر اثر اشتباه پزشک خانوادگی شان بخاطر مشکلی که داشته ناخواسته مرتکب دوپینگ شده است.

سید شهرام هروی درباره مثبت شدن تست دوپینگ یکی از دو کاراته کای ایران در المپیک توکیو، اظهار کرد: این ورزشکار امتاسفانه بر اثر یک اشتباه بسیار بچه گانه و ناشیانه ناخواسته مرتکب دوپینگ شده است. او هیچوقت سراغ این موارد نرفته و کارنامه اش برای همه مشخص و روشن است. واقعا همه ما در شوک هستیم و از این اتفاق تلخ متاسفم.

سرمربی تیم ملی کاراته، درباره چگونگی بروز این اتفاق گفت: این ورزشکار در اواخر سال گذشته برای مشکلی به پزشک خانوادگی شان مراجعه می کند و پزشک مربوطه بدون اطلاع قرصی را تجویز می کند که باعث بروز این مشکل می شود. پزشک در زمان تجویز قاطعانه عنوان کرده این قرص مشکلی برای او ندارد و به هیچ وجه جزو موارد دوپینگ محسوب نمی شود.

هروی با بیان اینکه این ورزشکار یک سال و نیم پیش موفق به کسب سهمیه المپیک شده و به هیچ وجه نیازی به ارتکاب دوپینگ نداشته است، گفت: دوپینگ وی در مسابقات پرتغال که اواخر فروردین امسال برگزار شد مثبت شده است. وی قریب به ۳۰ مرتبه در یکی دو سال اخیر تست دوپینگ داده و حتی ۲۰ روز پیش نیز ماموران وادا با حضور در ایران از او تست گرفتند که منفی اعلام شد.

 

 

 

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

 

 

 

 

ایسنا

مطالب مرتبط

آخرین اخبار