«شکارگاه» تماشاگر اکتور را راضی می‌کند؟

«من اگر جای تو بودم هیچ‌وقت پامو توی اون شکارگاه نمی‌ذاشتم!» این جمله ای است که سریال «شکارگاه» با آن معرفی شده است؛ سریالی ساخته نیما جاویدی و با بازی پرویز پرستویی که به زودی پخشش را در شبکه نمایش خانگی شروع خواهد کرد.

به گزارش رصد روز، به تازگی از گریم پرویز پرستویی در سریالی که گفته می شود مقطعی از تاریخ را روایت می کند، ‌ اما تاریخی نیست رونمایی شده و این به معنای نزدیکی پخش این سریال است. «شکارگاه» دومین تجربه سریال سازی نیما جاویدی برای شبکه نمایش خانگی است که پیش از این سریال آکتور را با بازی نوید محمدزاده و احمد مهرانفر ساخته بود. آکتور که بسیار مورد توجه قرار گرفت و از شبکه آرته فرانسه هم پخش شد، داستان یک گروه بازیگر بود که در موقعیت‌های واقعی نقش بازی می‌کردند تا با پول این کار بتوانند تماشاخانه متروکه‌ای را که در آن تئاتر تمرین می‌کنند، بخرند. این سریال به دلیل فضا و داستان متفاوتش که در آن نه از لمپن بازی خبری بود و نه از عربده و نه هلدینگ، بسیار مورد توجه تماشاگران و منتقدان قرار گرفت و حتی از شبکه آرته فرانسه هم پخش شد. حالا نیما جاویدی با این تجربه موفق سریال جدیدی را در راه پخش دارد.

تهیه‌کننده شکارگاه که به زودی منتشر می شود، ‌ مهدی بدرلو است که به عنوان مدیر تولید و مجری طرح در فیلم‌های برادران لیلا، تفریق، بی همه چیز، میجر، زالاوا، خورشید و سرخپوست فعالیت داشته و تهیه کننده سریال سرگیجه هم بوده است. در باره داستان شکارگاه توضیح چندانی داده نشده است، تنها این که با یک مهمانی بزرگ شروع می‌شود و اتفاقات غیرمنتظره‌ای مسیر داستان را عوض می‌کند. ماجرای این مینی‌سریال ۹ قسمتی در دوران قاجار می‌گذرد و آن طور که گفته شده تمامی‌ آن در یک لوکیشن تصویربرداری شده است. به دلیل همین تک لوکیشن بودن، ‌ سریال با فیلم سرخ‌پوست دیگر ساخته نیما جاویدی که تمام آن در یک زندان می‌گذشت، مقایسه شده است. اعلام شده بود که در این سریال پرویز پرستویی و محسن کیایی بازی می‌کنند که به دلیل حضور محسن کیایی در برنامه هزار و یک تلویزیون، ‌ مهدی حسینی نیا جایگزین او شد. با شرع سریال باید دید جاویدی می تواند تجربه موفق سریال قبلی اش را تکرار کند یا همچنان اکتور سریال بهتری خواهد بود.

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط

آخرین اخبار