عرضه خودرو مزداEZ با حساب وکالتی در بانک صادرات ایران

​ خرید آسان مزدا EZ در قالب عرضه خودروهای وارداتی فروش فوق‌العاده دی ماه شرکت اتونوین با حساب وکالتی بانک صادرات ایران از روز 30 آذر‌ماه میسر شد.

به گزارش رصد روز به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، مشتریان این بانک می‌توانند از روز یکشنبه ۳۰ آذر‌ماه تا پایان روز چهارشنبه ۳ دی‌ماه با مراجعه سامانه وکالتی به نشانی اینترنتی https://Vekalati.bsi.ir​  و یا ورود به اپلیکیشن «سپینو» به صورت غیرحضوری، با رعایت حداقل مانده ۵ میلیارد ریال، حساب خود را برای طرح عرضه جدید خودروهای وارداتی وکالتی کرده و از طریق سامانه: https://autonovin.ir برای خرید خودرو سواری مزدا EZ ثبت‌نام کنند.

در طرح مرحله جدید عرضه خودروهای وارداتی، متقاضیان می‌توانند ۲۴ ساعت پس از وکالتی کردن حساب خود در بانک صادرات ایران، از طریق سامانه اتونوین نسبت به تکمیل ثبت‌نام اقدام کنند.

تمامی اطلاع‌رسانی به مشتریان از طریق اطلاعیه‌های درج‌شده در وب‌سایت رسمی شرکت آفتاب‌خودرو انجام خواهد شد.

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط

آخرین اخبار