علی‌آبادی به شرط آنکه صمت تفکیک نشود، بر مسند کار نشست

به گزارش رصد روز،  نماینده کازرون در مجلس در خصوص تفکیک وزارت صمت و تصویب تشکیل وزارت بازرگانی، گفت: بنده جزو مخالفین تفکیک وزارت صمت بودم. در ابتدا که دولت موضوع را مطرح کرده بود، دو فوریت آن رای نیاورد و مجلس به یک فوریت آن رای داد که د...

به گزارش رصد روز،  نماینده کازرون در مجلس در خصوص تفکیک وزارت صمت و تصویب تشکیل وزارت بازرگانی، گفت: بنده جزو مخالفین تفکیک وزارت صمت بودم. در ابتدا که دولت موضوع را مطرح کرده بود، دو فوریت آن رای نیاورد و مجلس به یک فوریت آن رای داد که در کمیسیون مربوطه بحث و واکاوی شود و در نهایت تصمیم درست گرفته شود.

علی‌آبادی به شرط آنکه صمت تفکیک نشود، بر مسند کار نشست / نباید چنین برخوردی با وزیر صمت شود
به گزارش اقتصادآنلاین؛ فریدون عباسی، نماینده کازرون در گفت‌وگو با اقتصادآنلاین گفت: با این توضیحات، لایحه زودتر از موعد وارد صحن شد و متاسفانه وزیر صمت در جلسه نبود که صحبت کند. از طرفی برخی استدلال می‌کنند که این موضوع به ساختار برمی‌گردد و به کمیسیون صنایع مربوط نمی‌شود و نیاز بود که کمیسیون اجتماعی روی موضوع اظهارنظر می‌کرد و نکته جالب این بود که از طرف دولت، آقای دهقان که معاون حقوقی رییس جمهور هستند برای دفاع از لایحه وارد مجلس شد، چون ایشان هم تسلط به قوانین داشتند و سوابق ادغام و تفکیک‌ها را خوب می‌دانستند و هم چون جایگاه خوبی در بین نمایندگان دارند، از این‌رو توانستند موافقت مجلس را با لایحه بگیرند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: به هر حال بهتر بود که در این موضوع مهم، حتماً کمیسیون صنایع و حتی کمیسیون کشاورزی به واسطه اینکه برخی وظایف در گذشته از وزارت صمت گرفته و به وزارت کشاورزی داده بودند، نظر می‌دادند.

عباسی اظهار داشت: دو سال به پایان دولت سیزدهم باقی مانده است و دولتمردان باید فکرشان متمرکز بر حل مشکلات معیشتی مردم باشد. یعنی دولت باید روی چگونگی تولید حداکثری کشور فکر کند. از این‌رو تغییر ساختار آن هم در این شرایط به نفع دولت نیست. به باور من بهتر بود که به جای این نوع تفکیک وزارت صمت، کار نرم‌افزاری در داخل دولت می‌شد و اختیارات را به وزیر صمت می‌دادند و می‌گفتند چون تفکیک به صلاح است، این را شما به صورت سیستمی انجام دهید، نه به این روش فعلی.

وی در ادامه بیان کرد: در روش نرم‌افزاری، می‌توانستیم همه موضوعات را درنظر و آماده می‌کردیم، یعنی سازمان امور استخدامی می‌توانست آماده می‌شد که پست‌ها را مشخص کند و از طرفی، بودجه لازم معین می‌شد، یعنی ساز و کار تعیین بودجه برای وزارت بازرگانی لحاظ می‌شد؛ دقیقاً مثل کاری که دولت در زمان ایجاد شهرستان‌های جدید انجام می‌دهد.

نماینده کازرون گفت: زیرساخت‌های دولت در حال حاضر برای تشکیل وزارت بازرگانی آماده نیست و از طرفی در شرایط فعلی نباید چنین برخوردی با وزیر صمت فعلی می‌شد، چون من از آقای علی‌آبادی، وزیر صمت پرسیدم و ایشان گفتند با وضعیتی که وزارت صمت داشت و قرار نیست تفکیک شود، بر مسند کار نشستم. یعنی وزیر صمت به جای اینکه عمده فکر و ذکرش متمرکز بر تولید، مهار تورم و نظارت بر بازار باشد، حالا باید به تفکیک فکر کند. این کار به نفع دولت نبود و به نظرم این روند به خاطر عدم انسجام مدیریت در دولت رقم خورد.

 

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط