عملکرد بانک توسعه تعاون در پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ بسیار چشمگیر است

نظامی مدیر کل بازرسی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت امور اقتصاد و دارایی: تسهیلات تبصره 18 قانون بودجه باید در مسیر تولید و اشتغال هزینه شود و عملکرد بانک توسعه تعاون در پرداخت این تسهیلات بسیار چشمگیر است.

به گزارش رصد روز، نظامی مدیر کل بازرسی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت امور اقتصاد و دارایی: تسهیلات تبصره ۱۸ قانون بودجه باید در مسیر تولید و اشتغال هزینه شود و عملکرد بانک توسعه تعاون در پرداخت این تسهیلات بسیار چشمگیر است.

به گزارش روابط عمومی مدیریت شعب استان مرکزی در حاشیه سفر هیات دولت به این استان نماینده تام الاختیار وزیر و مدیر کل بازرسی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت امور اقتصاد و دارایی با حضور در میز خدمت بانک توسعه تعاون، ضمن دیدار با فتاحی رئیس هیات مدیره بانک، عملکرد بانک توسعه تعاون را در انجام تکالیف قانونی مثبت ارزیابی کرد و با تأکید بر اینکه موضوع اشتغال‌زایی یکی از مهم‌ترین دستور کارهای اقتصادی کشور محسوب می‌شود گفت: در این زمینه بانک‌ها نقش مهم و بسیار اساسی را بر عهده دارند.
وی ادامه داد: انتظار می‌رود استان مرکزی در جذب حداکثری منابع تبصره ۱۸ نسبت به گذشته از عملکرد بهتری برخوردار باشد.
نظامی با بیان این موضوع که باید همکاری و مشارکت بانک‌ها در ارائه تسهیلات تبصره ۱۸ قانون بودجه به‌صورت مستمر مورد ارزیابی قرار گیرد، گفت: این نوع تسهیلات فرصت بسیار مناسبی برای اشتغال‌زایی و رشد تولید در بنگاه‌های اقتصادی محسوب می‌شود و باید بخش خصوصی از این شرایط بهره‌برداری مناسبی داشته باشد.
فتاحی رئیس هیات مدیره بانک نیز با اشاره به پرداخت ۸۰۵ میلیارد ریال تسهیلات تبصره ۱۸ در بخش صنعت در استان مرکزی گفت : خوشبختانه عملکرد بانک در استان مرکزی که استانی صنعتی می باشد مطلوب بوده و ما در استان شاهد تحقق ۱۲۳ درصدی پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ در بخش صنعت هستیم .
وی افزود : از ۶۵۳ میلیارد ریال بودجه اختصاص یافته عملکرد مدیریت شعب استان ۸۰۵ میلیارد ریال می باشد .
رئیس هیات مدیره بانک تسهیلات این بانک را اثر بخش دانست و گفت : بررسی دقیق و کارشناسی پرونده ها و اهلیت سنجی متقاضیان دریافت تسهیلات سبب شده تا اثر بخشی تسهیلات در طرح های اشتغالزایی کاملا مشهود بوده است.
فتاحی بیان کرد : شناسایی و انتخاب مشتریان دارای اهلیت همراه با بررسی کارشناسی ، فنی ، مالی و اعتباری از حیث دارا بودن توجیهات اقتصادی با در نظر گرفتن شرایط مشتری برای مدیریت بر ریسک و همچنین نظارت های لازم منجر به این شده است تا تسهیلات بانک با کمترین انحراف و به موقع پرداخت گردد.

 

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط