بررسی ها نشان می دهد که بانک صادرات طی سه ماهه گذشته بیش از ۸۵ هزار و ۱۱۱ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه پرداخت کرده و از این جهت در بین ۴ بانک برتر کشور قرار دارد.
به گزارش اختصاصی رصد روز، روند حرکتی قابل قبول بانک صادرات در پایان سال گذشته در کنار تغییرات مثبت زیادی که در شاخصهای مالی این بانک ایجاد شد بیش از گذشته بانک صادرات را در کانون توجه منتقدان قرار داد. بانک صادرات سال ۱۴۰۱ را در حالی با سود خالص ۴ هزار و ۴۷۰ میلیارد ریالی به پایان رساند که تسهیلات این بانک به بخش خصوصی با رشد ۲۹ درصدی همراه شد و درامد تسهیلاتی بانک صادرات را در پایان سال قبل به بیش از ۴۰۹ هزار و ۳۱۸ میلیارد ریال رساند.
درخشش بانک صادرات در حوزه تسهیلات قرض الحسنه
بانک صادرات که حضور مؤثری در عرصه مسئولیتهای اجتماعی دارد مانده تسهیلات قرض الحسنه خود را در پایان ۱۲ ماهه سال قبل ۵۱۴ هزار و ۷۰۸ میلیارد ریال می بیند. توجه به میزان پرداخت تسهیلات قرض الحسنه بانکها از این جهت مورد تأکیدست که نگاهی به نگرانی های اجتماعی موجود مانند نرخ ازدواج و فرزندآوری به خوبی نشان میدهد که یکی از ارکان اصلی مرتفع شدن این چالش ها در کشور به عملکرد نظام بانکی گره خورده است. هرچند که برخی از قضاوتهای غیرمنصفانه مانند میزان تسهیلات کارمندان بانکی سبب شکل گیری هجمه هایی شد اما من حیث مجموع باید اذعان کرد که کارکرد شبکه بانکی طی سالهای گذشته در کشور مطلوب بوده و این موضوع برکسی پوشیده نیست.
سود پائین، مدت بازپرداخت طولانی و میزان اثرگذاری تسهیلات قرض الحسنه خصوصاً در گروه سنی جوانان بیش از پیش عملکرد بانکها را در این زمینه زیر ذره بین قرار می دهد. بررسی ها نشان می دهد که بانک صادرات در پایان سه ماهه فروردین تا خرداد سال جاری بیش از ۸۵ هزار و ۱۱۱ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه پرداخت کرده که میانگین ماهیانه آن بیش از ۲۸ هزار میلیارد ریال است. این میزان تسهیلات قرض الحسنه بانک صادرات را در بین ۴ بانک برتر کشور در حوزه پرداخت تسهیلات قرض الحسنه قرار می دهد که با توجه به وضعیت اجتماعی کشور و دغدغه های مسئولان نسبت به نرخ ازدواج و فرزندآوری که آتیه کشور را شامل می شود کارنامه قابل قبولیست.
برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید