این رویداد که با حضور چهرههای برجسته مدیریتی کشور برگزار میشود، فرصتی بینظیر برای مدیران و سازمانهای برتر فراهم آورده تا شرکتها و سازمانها بتوانند در کنار هم جمع شوند، از تجربههای موفق یاد بگیرند و با جدیدترین روشهای بهبود عملکرد آشنا شوند.
در بیست و دومین همایش تعالی سازمانی، علاوه بر معرفی سازمانهای برنده در سطوح مختلف تعالی و سازمانهای سرآمد، برنامههای مربوط به ارائه دستاوردهای برجسته از طریق تحلیلگری داده نیز مورد توجه قرار گرفته است.
در این دوره یک هزار و۶۰۰ شرکت ارزیابی شدهاند که در این رویداد، ۳۷ شرکت برتر تقدیر، ۳۶ شرکت گواهی تعهد به تعالی و ۱۱ شرکت تندیس گرفتند که یکی از این تندیسها زرین و و تندیس دیگری سیمین نقرهای است. همچنین به تعدادی از شرکتهای برتر تندیس بلورین اعطا شد.
این جایزه در ۳ سطح «تعهد به تعالی»، «تقدیرنامه» و «تندیس» (بلورین، سیمین و زرّین) به شرکت کنندگان اعطا میگردد، به طوری که شرکتهایی که امتیازشان بین صفر تا ۲۵۰ است در سطح تعهد به تعالی قرار میگیرند، شرکتهایی که امتیاز آنها بین ۲۵۱ تا ۴۵۰ میشود، در گروه دریافتکنندگان تقدیرنامه قرار خواهند گرفت؛ به شرکتهایی که موفق به دریافت امتیاز از ۴۵۱ تا ۵۵۰ شوند تندیس بلورین، امتیاز بین ۵۵۱ تا ۶۵۰ تندیس سیمین و شرکتهایی که موفق به دریافت امتیاز بالاتر ۶۵۱ شوند، تندیس زرین اعطا خواهد شد.
شرکت فولاد هرمزگان از سال ۱۳۹۵ در جایزه ملی تعالی سازمانی شرکت کرد و در دورههای نخست تقدیرنامه کسب کرد. اما این شرکت توانست در سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۲ تندیس بلورین را کسب کند که در دوره بیست و دوم نیز با افزایش امتیاز خود و در بازه امتیازی ۵۰۰ تا ۵۵۰، برای سومین بار تندیس بلورین را کسب کند.