قدیمی ترین جشن طلاق در کجا برگزار میشد؟

گرچه مردم هر نقطه از جهان عادات و رسوم مختص خود را برای ازدواج دارند، اما مردم صحرای مغرب یا همان صحرای غربی از آداب و رسوم تقریباً منحصربه‌فردی در این زمینه پیروی می‌کنند که گاهی ادعا می‌شود در مناطق دیگر دنیا از رسوم آنها تقلید شده است.

به گزارش رصد روز ، اسکای‌نیوز در گزارش مفصلی از این منطقه خبر داد، «التحراش» نام مراسم بزرگی است که سالیان درازی است اهالی این منطقه برای طلاق گرفتن برگزار می‌کنند و در آن زن مطلقه مورد تکریم قرار می‌گیرد.

 

مردم صحرا همچنان‌که جشن بزرگ طلاق را از اجداد خود به ارث برده‌اند، در جشن‌های طولانی‌مدت ازدواج هم از نسل‌های گذشته آداب و رسوم پرراز و رمزی به یادگار دارند.

 

یکی از عجیب‌ترین آداب اهالی صحرا، ربودن عروس به دست دوستانش است؛ آنها او را در مکانی که به سختی می‌توان کشف کرد پنهان می‌کنند تا میزان تعلق داماد به عروسش را بسنجند. در این مراسم که «تراوغ» نام دارد دوستان داماد هم برای یافتن عروس ربوده‌شده به یاری او می‌شتابند.

 

یکی دیگر از آداب و رسوم این منطقه پوشیده ماندن صورت عروس از ابتدای عروسی تا پایان آن است. این عادت از زمان‌های گذشته که دامادها حق دیدن عروس خود را تا روز عروسی نداشتند پابرجا مانده و امروز این رسم با تغییرات زیادی فقط در روز عروسی به جا آورده می‌شود.

 

کارشناسان امور اجتماعی این منطقه معتقدند یکی از عواملی که خانواده‌های ثروتمند و متوسط را به برگزاری جشن بزرگ طلاق وا می‌دارد اعلام رسمی آمادگی دخترشان برای ازدواج دوباره است.

 

از سویی این زنان با توجه به تجارب‌شان از ازدواج قبلی‌ و از آنجا که به دوستان و نزدیکان خود در این زمینه مشاوره می‌دهند، از جایگاه وِیژه‌ای در جامعه بهره‌مند می‌شوند.

 

همچنین گفته می‌شود جشن طلاقی نوعی تلاش از سوی خانواده برای روحیه دادن به دخترشان است تا از مشکل روحی زندگی شکست‌خورده خود رهایی یابند.

 

 

 

 

 

اعتماد آنلاین

مطالب مرتبط

آخرین اخبار