به گزارش رصد روز، سریال قهوه پدری جدیدترین حرف مهران مدیری در نمایش خانگیست. فارغ از کیفیت فنی آثار مهران مدیری، ارجاعاتیست که او در این سریال به آثار پیشین دارد. مثلا کاراکتر “جهانگیر ادیب” نشانههای “هوشنگ شرافت” در سریال “هیولا” را دارد و خب از آنجایی که نویسنده هر دو کار امیر برادران است این نشانهگذاریها شاید چندان هم بیربط نباشند.
البته که این تنها موردی نیست که در این سریال، آشنا جلوه میکند و مثلا اکتهای گادفادری مهران مدیری هم شباهتهایی به آثار گذشته دارد. در این ویدئو ایمان عبدلی به سراغ بررسی همین نکات رفته و احتمالا با دیدن آن، تماشای قهوه پدری برایتان معنادارتر میشود.
قهوه پدری مجموعهٔ نمایش خانگی محصول ۱۴۰۳ به کارگردانی مهران مدیری و نویسندگی امیر برادران است که دوشنبهها از پلتفرم نمایش خانگی فیلمنت پخش میشود.
داستان
داستان در مورد خانوادهای است که با همفکری هم، برای به دستآوردن سود مالی زیاد، تصمیم به واردات قهوه میگیرند و اتفاقا در این کار بسیار موفق میشوند، تا آنجا که شخصیت اصلی به «پدر قهوه» شهرت پیدا میکند.
بازیگران
بازیگر
نقش
توضیحات
مهران مدیری
اون
سام درخشانی
جهانگیر ادیب
همسر سیمین، فروشنده کتاب، پدر مجید و سعید و سپیده
ژاله صامتی
سیمین سامان
همسر جهانگیر، معاون بانک، مادر مجید سعید و سپیده
سیدجواد رضویان
نجمالدین میخچالچی
همسر بهار، رییس بانک
بیتا سحرخیز
بهار
همسر میخچالچی، کارمند بانک
حامد آهنگی
ایرج بذرپاش
نگهبان بانک
اردشیر کاظمی
مجید نوروزی
مجید ادیب
پسر سیمین و جهانگیر
ملیسا ذاکری
ملیسا
همسر سعید
سپیده بیگلری
سپیده ادیب
دختر سیمین و جهانگیر
سعید نعمتی
سعید ادیب
همسر ملیسا، پسر سیمین و جهانگیر
حامد وکیلی
پدر ملیسا
پدر ملیسا
سهیلا کاشفی
ناهید
دوست سیمین
فرشید ناصری
منوچ
سریال قهوه پدری که قرار بود با نام «پدر قهوه» منتشر شود، به نوعی ادامه داستان دو سریال قبلی مهران مدیری، یعنی هیولا و دراکولا را روایت میکند؛ داستان در مورد خانوادهای است که با همفکری هم، برای به دستآوردن سود مالی زیاد، تصمیم به واردات قهوه میگیرند و اتفاقا در این کار بسیار موفق میشوند، تا آنجا که شخصیت اصلی به «پدر قهوه» شهرت پیدا میکند.
سریال قهوه پدری با محوریت موضوع فساد مالی، قرار است داستان خانوادهای را روایت کند که علاوه بر مشکلات کوچک و بزرگی که بر سر راه کسب و کارشان قرار دارد، مشکلات خانوادگی هم دارند؛ اما تمامی این معضلات از طریق داستانهای خندهدار و گاهی کمدیهای سیاه به نمایش میآید.