بازار خودرو در نتیجه اتفاقات هفته گذشته، فعلاً روند خود را نمیداند. واردات خودرو و فروش آن در سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی از یکسو و افزایش تعرفه واردات قطعات خودروهای مونتاژی در کنار نوسانات ریز نرخ دلار روی بازار تأثیر میگذارد. در صورتی که شدت یا زور هر کدام از این عوامل بیشتر باشد، احتمالاً هفته آینده نیز روی قیمتها اثرگذار خواهد بود.
با توجه به نرخهای اعلامی وبسایت کارنامه، قیمت خودرو امروز وضعیت باثباتی ندارد.
قیمت خودروهای داخلی
قیمت خودروهای داخلی امروز نوسانات جزئی دارد.
پراید ۱۱۱ با مدل ۱۳۹۹ یکی از ارزانترین و محبوبترین هاچبکهای تولیدی شرکت سایپا بوده که امروز هم بدون ذرهای تغییر نسبت به روزهای گذشته، با نرخ ۳۳۰ میلیون تومان معامله میشود.
کوییک دندهای S هاچبک جدید این شرکت محسوب میشود که حدود دو میلیون تومان افت قیمتی داشته و با نرخ ۳۴۶ میلیون تومان خرید و فروش میشود.
پژو پارس LX TU5 سدان محبوب شرکت ایران خودرو برخلاف دیگر محصولات، سه میلیون تومان گرانتر از روز گذشته و به قیمت ۶۲۳ میلیون تومان معامله میشود.
دنا پلاس ۶ دنده توربوشارژ یکی از خودروهای گران قیمت ایران خودرو، با افت دو میلیونی نسبت به روز گذشته، به نرخ ۷۳۹ میلیون تومان رسید.
قیمت خودروهای مونتاژی
قیمت خودروهای مونتاژی برخلاف داخلیهای بازار، تغییرات چند ده میلیونی دارند.
امویام X22 دندهای اسپرت لاکچری یکی از ارزانترین کراساوورهای کامپکت مدیران خودرو است که پنج میلیون تومان نسبت به روز گذشته گرانتر شده و به نرخ ۷۱۰ میلیون تومان رسیده است.
هایما S5 دندهاتوماتیک کراساوور مونتاژی شرکت ایران خودرو، که روز گذشته حدود پنج میلیون تومان ارزانتر شده بود، ۱۰ میلیون دیگر کاهش یافت و به قیمت یک میلیارد و ۲۰۵ میلیون تومان رسید.
فردا T5 کراساوور مونتاژی شرکت فردا محسوب میشود که تغییرات چندانی در بازار نداشت؛ اما این خودرو امروز ۶۰ میلیون تومان ریخت و به کانال یک میلیارد و ۳۹۰ میلیون تومان سقوط کرد.
فیدلیتی پرایم نیو ۵ نفره کراساوور محبوب بهمن موتور به شمار میرود که حدود ۱۰ میلیون تومان نسبت به روز گذشته افزایش یافته و با قیمت یک میلیارد و ۵۲۰ میلیون تومان خرید و فروش میشود.
پیشبینی قیمت خودرو در هفته آینده
عماد جعفری، کارشناس بازار خودرو در گفتگو با تجارتنیوز اظهار کرد: طی روزهای گذشته نوساناتی روی نرخ دلار صورت گرفت که به صورت اسمی، قیمت برخی از خودروها را در بازار افزایش داد، اما عملاً قابل مشاهده بود که معاملهای در بازار صورت نمیگیرد.
وی ادامه داد: در حال حاضر، خودروسازان همانند گذشته به صورت قطرهچکانی درحال عرضه خودرو در بازار هستند و همچنین وعدههای دولت برای واردات خودرو، محقق نشده؛ اما بازار خودرو همچنان در رکود خود به سر میبرد و فعلاً کسی خریدار نیست.
جعفری گفت: هفته گذشته عباس علیآبادی، وزیر صمت وعده گشایش و اتفاقات خوب را در بازار خودرو داد که در گذشته معمولاً بازار به چنین وعدههایی، واکنش منفی نشان میداد و قیمت خودرو افزایش مییافت؛ اما رکودی که در بازار فعلی به وجود آمده، احتمالاً طی هفته آینده نیز تکرار خواهد شد و بعید به نظر میرسد که قیمتها در این هفته، افزایشی شود.
منبع:تجارت نیوز