به گزارش رصد روز، علیرضا واحدی پور افزود: فقط مرغ با برند سالیذ که تنها کشتارگاه فعال خط ۲(خط اتوماتیک) در استان فارس است به جهت انجام شستشو، ساکشن و تخلیه نای، گردن و امعا و احشاء مرغ که با دستگاه و با فشار قوی انجام می شود؛ مانند سایر کشتارگاه های مشابه آن در کشور مجوز ۱۰ درصد افزایش قیمت نسبت به قیمت های مصوب را دارد ضمن این که فقط در موارد محدودی مرغ منجمد با قیمت مصوب دولت نیز عرضه می شود.
به نقل از جهادکشاورزی فارس، این مسئول گفت: مردم عزیز مواظب باشند و مواردی که افراد تحت عنوان مرغ دولتی و آزاد قصد کلاهبرداری دارند را ترجیحا با تماس به سامانه نظارت بر تخلفات بازرسی سازمان صمت با تلفن ۱۲۴، یا تعزیرات حکومتی با شماره تلفن ۱۳۵ اطلاع دهند.
واحدی پور گفت: شهروندان میتوانند علاوه بر تلفنهای اعلامی، گزارش و شکایات را به شماره همراه ۰۹۰۱۸۳۹۷۳۳۴، روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، پیامک کنند.
افزایش جوجه ریزی
وی با بیان اینکه بر اساس آمارها و مستندات موجود میزان جوجهریزی و تولید مرغ آماده کشتار در دو ماهه پیش رو در استان فارس حداقل همانند ماه های مشابه در سال های ۹۸ و ۹۹ است، گفت: جوجه ریزی در فروردین امسال ۷ میلیون و پانصد هزار قطعه بوده که نسبت به فروردین ماه سال ۹۹ که ۶ میلیون و دویست و بیست و پنج هزارو نود و دو قطعه بوده بیشتر است.
واحدی پور گفت: در شرایطی که عده ای از کمبود مرغ گرم گلایه داشته یا از بالا بودن قیمت میگویند باید به این نکته توجه داشت که اگر بعد از ظهر ها، آخر شب ها و حتی فردای روز کشتار مغازه های مرغ فروشی را نظاره گر باشند ملاحظه می کنند که یخچال های اکثر قریب به اتفاق آن ها، محلو از مرغ های بسته بندی شده است و این خود بیانگر وجود مرغ به اندازه کافیست.
لزوم بهبود نظارت بر شبکه توزیع
او ادامه داد: در شبکه توزیع مویرگی بعد از کشتارگاه باید نظارتها با کمیت و کیفیت بهتری اعمال شود و نیز عملیات قطعه بندی و بسته بندی مرغ با اهداف سودجویی و اخذ پول بیشتر از مردم انجان نشود.
رئیس اداره روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس تاکید کرد: بر اساس قانون و مصوبات کارگروه ساماندهی بازار گوشت مرغ کشور و بالطبع این کارگروه در استان فارس وظیفه این سازمان تولید، تامین و تحویل مرغ در کشتارگاه هاست و مجموعه جهاد کشاورزی وظیفه دارد که مرغ کشتار شده را طبق صورتجلسه جهت توزیع در قالب شبکه مویرگی به فروشگاههای مقصد در شهرستان شیراز برای توزیع در اختیار سازمان “صمت” قرار دهد تا این که بازرسان سازمان صمت که نقش ضابطان قضایی را دارند بر فرایند نظارت و توزیع مرغ گرم با قیمت مصوب ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان و مرغ قطعه بندی شده حداکثر تا سقف ۱۰ درصد کشتار هر شب، طبق قیمت مصوب به شرح جدول زیر اقدام کنند.
وی افزود: به نظر میرسد با توجه به حد کافی تولید و در حد انتظار مصرف بازار، می توان نگرانی مردم را با اعمال نظارت بیشتر شبانهروزی، محسوس و نامحسوس بر قیمت مصوب و جلوگیری از سودجویی افراد سودجو در قالب فروش آزاد و نیز جلوگیری از عرضه مرغ قطعه بندی شده با قیمتهای بیش از قیمت مصوب بتوان بر این مشکل و نگرانی فائق آمد.
این مقام مسوول گفت: با توجه به اینکه بعضی از فروشگاه ها از درج قیمت مرغ کامل و مرغ های قطعه بندی شده به مردم سر باز زده و به آن ها اجحاف می کنند نصب تابلو در معرض دید خریداران الزامی و ضروری است.
برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید
ایسنا