به گزارش رصد روز، لیلا اوتادی، بازیگر سینما و تلویزیون، در استوری جدیدی که در اینستاگرام منتشر کرده، روز جهانی مجردها را تبریک گفته است. او در این استوری به زندگی مجردی خود اشاره کرده و اعلام کرده که بهعنوان یک فرد مجرد، مستقل و خوشحال است.
لیلا اوتادی (زاده ۱۴ مرداد ۱۳۶۲) بازیگر سینما و تلویزیون ایرانی است. اوتادی در تهران به دنیا آمد. او در دوران کودکی به بازیگری علاقهمند شد. اوتادی دانشآموختهٔ کارشناسی معماری داخلی در دانشگاه هنر تهران است.
لیلا اوتادی (زاده ۱۴ مرداد ۱۳۶۲) بازیگر سینما و تلویزیون ایرانی است. اوتادی در تهران به دنیا آمد. او در دوران کودکی به بازیگری علاقهمند شد. اوتادی دانشآموختهٔ کارشناسی معماری داخلی در دانشگاه هنر تهران است.
لیلا اوتادی در تهران به دنیا آمد. او در دوران کودکی به بازیگری علاقهمند شد. لیلا اوتادی دانشآموختهٔ کارشناسی معماری داخلی در دانشگاه هنر تهران است. او کار خود را با فیلم چشمان سیاه ساختهٔ ایرج قادری آغاز کرد اما برای اولین بار با سریال مهر و ماه به کارگردانی سید فیاض موسوی دیده شد.
لیلا اوتادی دانشآموخته کارشناسی معماری داخلی از دانشگاه هنر تهران است.
لیلا اوتادی در سال ۱۳۸۱ با بازی در فیلم چشمان سیاه به کارگردانی ایرج قادری وارد عرصه بازیگری شد. او با بازی در سریال مهر و ماه سید فیاض موسوی دیده شد.
فیلم چپ دست به کارگردانی آرش معیریان، نویسندگی بهمن معتمدیان و تهیه کنندگی منوچهر زبردست و داریوش بابائیان ساخته سال ۱۳۸۴ است. داستان در این فیلم لیلا اوتادی نقش دختری فراموشکار را بازی میکند که مشکلات عدیده ای را به وجود می آورد.
لیلا اونادی در سال ۱۳۸۵ اولین کار مناسبتی خود را در سریال آخرین گناه به کار گردانی حسین سهیلی زاده بازی کرد.
لیلا اوتادی با بازی در فیلم باغ قرمز به کارگردانی امیر سمواتی و نویسندگی پریچهره سهیلی در سال ۱۳۸۸ در کنار امین تارخ ایفای نقش کرد.
سگ های پوشالی اولین تجربه کارگردانی رضا توکلی بود که در آن لیلا اوتادی به همراه نیما شاهرخ شاهی و فرزاد فرزین ایفای نقش کرد.
لیلا اوتادی در سریال زخم نقش یک سروان نیروی انتظامی را بازی کرد .
لیلا اوتادی بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر اهل ایران است
لیلا اوتادی چگونه بازیگر شد؟
اوتادی در خصوص کشف استعداد بازیگری در خود گفت: حدود پنج یا شش سالم بود که جلوی آینه میایستادم و بازی میکردم؛ و از همان زمان دوست داشتم بازیگر شوم.
وقتی هفت سالم بود، خسرو شکیبایی برای انتخاب بازیگر در فیلم «کیمیا» به مدرسه ما آمد و من را برای این نقش انتخاب کرد اما پدرم اجازه نداد. تا دوره دیپلم چند بار این اتفاق برای من افتاد، ولی پدرم راضی نمیشد. تا اینکه بعد از اخذ مدرک دیپلم پدرم را راضی کردم.
اولین فیلمهایت «بید مجنون» و «چشمان سیاه» بود. آیا همان مسیر این فیلمها را ادامه دادی؟
بعد از بید مجنون تا دو سال هر پیشنهادی را رد کردم. بعد یکی دو نفر از دوستان گفتند، بازی کن تا دیده شوی. شاید بعضی فیلمهایی که بازی کردم را دوست نداشتم، ولی همه را با عشق بازی کردم.
_ چرا حاشیه شما زیاد است؟
خودم زیاد دنبالش نیستم. شاید به این دلیل که کارهای مختلفی انجام دادم.
_ شایعات زیادی راجع به ازدواج درباره شما بوده؟
بله؛ من به همراه هر کسی که مصاحبه کردم، گفتند ازدواج کردیم!
_ خودت به این شایعات دامن نزدی؟
به شایعه ازدواج نه!
_ در مورد شما شایعه شد که گرانقیمتترین بازیگر سینما هستید؟
بله
_ و تکذیب کردید؟
بله، چون حقیقت نداشت. در واقع من تکذیب نکردم، تکذیب شد.
– سینما مافیا دارد؟
همه چیز مافیا دارد. طبیعی است. اینکه یک کارگردان در یک فیلمی از پسرش استفاده کند، طبیعی است. من با مافیای بد مخالفم. مثلا اینکه استاد کیمیایی از پسرش برای بازی استفاده کرد، خیلی خوب است. اما بعضی وقتها مافیا خیانت در حق استعدادهایی است که پشت در تئاتر این کشور میمانند، است.
دشمن زیاد دارید؟
اوتادی در پاسخ گفت: بله، شاید کسانی که دوست داشتند، در جایگاه من باشند.
آیا قصد ازدواج دارید؟
ازدواج یعنی خودم و طرف مقابلم خوشبخت شویم. هر وقت شعور و توانایی این مسئله را داشتم، باید ازدواج کنم. صرفا عاشق زندگی کردنم.
آیا در بین ۵ خانم بازیگر در حال حاضر، جزو پنج نفر اول هستید؟
بین ۵ یا ده نفر اول. چون در سینمای ما، برای رنج سنی ۴۰ نقشهای خوبی پیشنهاد میشود. مثل مریلا زارعی و خیلی دوستان دیگر.
لیلا اوتادی دانشآموخته کارشناسی معماری داخلی از دانشگاه هنر تهران است
_بزرگترین ترس شما چیست؟
از شرایطی که در اختیار و کنترل نباشد مثل جنگ، میترسم.
_آزاردهندهترین خصلت شما چیست؟
اینکه خیلی فکر میکنم تا تصمیم بگیرم.
_بهترین خصلت؟
بنا به گفته دیگران اینکه بیش از حد مهربانم.
_آیا عمیقا احساس خوشبختی دارید؟
من، چون زیاد کتابهای روانشناسی میخوانم، جوابم به این سوال طولانی است. هر انسانی تا ۷ سالگی احساس خوشبختی میکند. اگر انسان خوب تربیت شود، این احساس با او رشد میکند. برای رسیدن به احساس خوشبختی بخصوص در جامعه ما باید تلاش کرد.