به گزارش رصد روز، مانی نوری متولد ۱۰ آبان ۱۳۶۸ در تهران است. بازیگری را از ۶ سالگی و در مجموعه زی زی گولو به کارگردانی مرضیه برومند شروع کرد. مانی نوری در این سریال نقش امیرآقا جمالی را بازی کرد این مجموعه تلویزیونی در آن سال ها مخاطبان زیادی داشت و همین باعث شد بازی مانی نوری بیشتر دیده شود و از آنجا بود که شناخته شد. وی پس از آن در چند سریال دیگر نیز بازی کرد از جمله در سریال خانه ما بود.
مانی نوری علاوه بر بازیگری کارگردان و نویسنده نیز می باشد تاکنون چند مستند و فیلم کوتاه ساخته است. سال ۹۳ برای مانی نوری اتفاق مهمی رقم خورد او در سریال آخرین بازی حسین سهیلی زاده بازیگر نقش قباد است. او کار خود را با بازی در سریال های متفاوتی ادامه داد. در سریال خانه ما نقش پویا را ایفا کرد و برای بازی در آن نقش جایزه بهترین بازیگر نوجوان از شبکه ۳ را دریافت کرد.
مانی نوری بازیگر نقش امیر آقای جمالی در قصه های تا به تا
قصههای تا به تا که با نام شخصیت اصلی آن زیزی گولو نیز شناخته میشود، یک سریال تلویزیونی کودکانه به کارگردانی مرضیه برومند که شبکه دو سیمای جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۷۳ در ۴۳ قسمت، صبحهای جمعه اقدام به پخش آن کرد. مخاطب این سریال را عمدتاً رده سنی کودک و نوجوان و بزرگسال تشکیل میداد.
شخصیت محوری سریال عروسکی است به نام «زیزی گولو آسی پاسی دراکوتا تابهتا» که از یک سیاره ناشناخته به زمین آمده و مهمترین توانایی او این است که با خواندن وِرد «زیزی گولو آسی پاسی دراکوتا تابهتا»، کارهای خارقالعاده انجام میدهد و علاقه زیادی به حضور در کنار نوشیدنیها به عنوان گارنیش دارد. این سریال در میان کودکان و نوجوانان ایران و حتّی رده سنّی بزرگسال شهرت و محبوبیت زیادی پیدا کرد به گونهای که واژه «زیزی گولو» به فرهنگ گفتاری مردم نیز راه یافت.
حضور در سریال آخرین بازی
آخرین بازی یا آخرین سلطان نام مجموعه طنزی است که از دی ماه حدود ساعت ۲۳:۰۰ در سال ۱۳۹۳ از شبکه پنجم سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش میشد. این سریال ۴۰ قسمتی بود و آخرین قسمت آن در روز ۱۷ اسفند ۱۳۹۳ پخش شد. در واقع میتوان گفت این سریال ادامه سریال “سه، پنج، دو” است و هردو در یک دنیا جریان دارند، سیاوش رستمی اکنون از همسر سابقش “پونه” جدا شده و از مدیران باشگاه «دلاوران» است و رابطه نزدیکی با شخصیت اصلی داستان، قباد دارد.
قباد که در رؤیاها و توهمات خودش زندگی میکند و آرزو دارد که یک شبه ره صد ساله را برود و به ستارهای مشهور تبدیل شود، بنابراین تصمیم میگیرد که وارد دنیای فوتبال شود اما پس از پیوستنش به یک تیم لیگ برتر، اتفاقات جالبی برای او رخ میدهد. در این میان کسانی هستند که موافق حضور او در تیم نمیباشند از آنجایی که قباد اصلا بازی خوبی ندارد و با رانت و رابطه وارد فوتبال شده همه دست به دست هم میدهند تا وی را از باشگاه «دلاوران» اخراج نمایند اما موفق نمیشوند…
مجموعههای تلویزیونی
۱۳۷۳–۷۴ قصههای تا به تا مرضیه برومند
۱۳۷۵ جنگ ۷۷، مهران مدیری
۱۳۷۵–۶ تهران ۱۱- ۵۹۵ ج ۴۸ مرضیه برومند
۱۳۷۶ هتل مرضیه برومند
۱۳۷۷غلام حسین خان، مرضیه برومند
۱۳۷۹–۱۳۸۰ خانه ما (مجموعه تلویزیونی ۱۳۷۹) مسعود کرامتی
۱۳۸۱ داستان های نوروز، مرضیه برومند و مسعود کرامتی
۱۳۸۲ منزل مادر آفاق، رسول نجفیان
۱۳۸۲ ستارگان
۱۳۸۳ سرزمین سبز، ارژنگ امیر فضلی- سید جواد رضویان
۱۳۸۳ جزیره جادو، سیامک شایقی
۱۳۸۶ نجیب
۱۳۸۹ ما (پروژه در ایران)
۱۳۹۱ یالان
۱۳۹۱ کی؟ کجا؟ کی؟ (در مرحله تولید متوقف شد)
۱۳۹۲حراج نفرین
۱۳۹۳ آخرین بازی، حسین سهیلی زاده
تئاتر
۱۳۷۹ ریچارد ۳، داوود رشیدی
۱۳۸۱ حسن کچل، مراسم زنده
۱۳۸۷ خیابانیها
۱۳۸۹ پناهندگی، کریستف زولن و دومینیک سایکس و مانی نوری
۱۳۹۰–۱۳۹۱ دنیای من، کابوس تو (تجربی)
۱۳۹۲–۱۳۹۳ منو منطقهای بکش!، خورخه ویلاندی و مولا خزرایی
فیلمهای سینمایی
۱۳۷۳ فرار از حیات، گروه هنری باشا
۱۳۷۹ تلفن، مسعود کرامتی
۱۳۸۰ مربای شیرین، مرضیه برومند
۱۳۸۱ عزیزم من کوک نیستم، محمدرضا هنرمند
۱۳۹۳ شهر موشها ۲، صداپیشه شخصیت مشکی، مرضیه برومند