مراکز اقامتی اصفهان پر شد

شهرام امیری با اعلام ‌تمام مراکز اقامتی شهرستان اصفهان پر شده بودند، خاطرنشان کرد: شب گذشته حدود 100 هزار نفر در مراکز اقامتی استان پذیرش شده بودند و افرادی که محلی برای اسکان پیدا نکرده بودند، به شهرهای معین از جمله شاهین‌شهر، میمه و برخ...

به گزارش رصد روز، سخنگوی سازمان میراث فرهنگی استان اصفهان با اعلام ‌تمام مراکز اقامتی ‌اصفهان پر شدگفت: شب گذشته حدود ۱۰۰ هزار نفر در مراکز اقامتی استان پذیرش شده بودند.

شهرام امیری درباره تعداد مسافران نوروزی اسکان یافته در مراکز اقامتی گفت: از شروع موج اول سفرهای نوروزی( ۲۵ اسفند ماه) تا پایان شامگاه دوم فرودین ماه حدود ۵۰۴ هزار نفر حداقل به مدت یک شب در یکی اقامتگاه‌های استان اقامت داشته‌‌اند.

از روز ۲۵ اسفند تا پایان روز دوم فروردین ۱۴۰۴، جمعیت هلال‌احمر، بیش از یک میلیون و ۴۵۰ هزار نفر/ خدمت امدادی، بهداشتی، درمانی، دارویی، بشردوستانه و آموزشی ارائه داده است.

وی با اعلام ‌تمام مراکز اقامتی شهرستان اصفهان پر شده بودند، خاطرنشان کرد: شب گذشته حدود ۱۰۰ هزار نفر در مراکز اقامتی استان پذیرش شده بودند و افرادی که محلی برای اسکان پیدا نکرده بودند، به شهرهای معین از جمله شاهین‌شهر، میمه و برخوار انتقال پیدا کردند.

سخنگوی سازمان میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی اصفهان اضافه کرد: از شروع موج اول سفرهای نوروزی تا‌ شامگاه دوم فرودین ماه یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از بناهای تاریخی و جاذبه‌های گردشگری استان بازدید کردند.

وی تاکید کرد: از شروع موج اول سفرهای نوروزی تا شامگاه گذشته باغ فین کاشان در صدر پربازدیدترین اماکن تاریخی استان اصفهان و پس از آن مجموعه جهانی باغ چهلستون و کاخ عالی قاپو قرار دارد.

 

 

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط

آخرین اخبار