مرّ قانون یا مِهر مشاغل بهرام سبحانی پاسخ دهد / آیا قائل به انتشار فیش حقوقی خود هستید؟

بهرام سبحانی در دو راهی شفافیت و انکار پیرامون مشغله های زیادیست که نه تنها از بعد قانون بلکه از منظر اجتماعی نیز قابلیت نگاه و پیگیری جدی دارد.

به گزارش اختصاصی رصد روز، در گزارش قبلی در خصوص مشغله های بهرام سبحانی و تعداد شرکتهایی که وی در آن عضو هیئت مدیره است گفته شد (اینجا بخوانید) اما مسئله این است که قانون نیز در خصوص عضویت همزمان یک فرد در چند شرکت به عنوان موظف یا غیرموظف محدودیت هایی در نظر گرفته که لازم الاجراست مگر اینکه برخی افراد خلاف آن را ثابت کنند.

ضمن اینکه مزایای حضور در بین اعضای هیئت مدیره چند شرکت نیز از دیگر نکاتیست که باید به آن توجه کرد و نمی توان گفت احدی از افراد بدون انتفاع در هیئت مدیره یک یا چند شرکت حضور دارند.

قانون در این باره چه می گوید؟

بر اساس تبصره ۶ از ماده ۴ دستورالعمل حاکمیت شرکتی، اعضای موظف هیئت مدیره نمی توانند در شرکتی دیگر، مدیرعامل یا عضو موظف هیأت مدیره باشند. هیچ یک از اعضای هیئت مدیره، نباید اصالتاً یا به نمایندگی از شخص حقوقی، همزمان در بیش از ۳ شرکت به عنوان عضو غیرموظف هیئت مدیره انتخاب شوند. این امر بدین معناست که چنانچه شخصی در یکی از شرکت­ها، مسئولیت اجرایی خاصی را حائز باشد، به شرطی می­ تواند در شرکت دیگر در بین اعضای هیئت مدیره قرار گیرد که در شرکت دوم، هیچگونه سمت اجرایی را پذیرا نگردد و صرفاً به عنوان عضو غیرموظف، در تصمیم گیری های شرکت مشارکت نماید.

تبصره ۶ از ماده ۴ علاوه بر منع عضویت موظف در هیئت مدیره دو شرکت، برای عضویت غیرموظف نیز سقفی را تعیین نموده است؛ بدین صورت که یک شخص به صورت توأمان می تواند حداکثر در سه شرکت به عنوان عضو غیرموظف در هیأت مدیره فعالیت نماید.

تاریخ تکرار می شود؟

بهرام سبحانی پیش از این نیز در خصوص تعداد مشغله ها و شغل هایی که در شرکتهای مختلف دارد مورد سؤال قرار گرفته بود که درنهایت پاسخ وی به مذاق رسانه ها خوش نیامد و باز هم به مطالبه گری در این باره پرداختند اما سالها پس از این مسئله همچنان با مراجعه به لیست شرکتهایی که از آنها نام برده شد همچنان نام سبحانی به عنوان یکی از اعضای هیئت مدیره به چشم می خورد که جا دارد در این زمینه شفاف سازی شود.

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

منبع : رصد روز

مطالب مرتبط

آخرین اخبار