مشاجره جلیلی و پورمحمدی در مناظرات انتخاباتی+ ویدیو

ویدئویی از مشاجره لفظی سعید جلیلی و مصطفی پورمحمدی در مناظره مورد توجه قرار گرفته است.

به گزارش رصد روز،  ویدئویی از مشاجره لفظی سعید جلیلی و مصطفی پورمحمدی در مناظره مورد توجه قرار گرفته است.

پورمحمدی در این مناظره به سعید جلیلی کنایه انداخت و گفت: در این جلسه دوستانی هستند که احزاب را قبول ندارد. برای مثال آقای جلیلی، وزیر کشور بودم و دیدم باید به وضعیت کشور و سمن‌ها قاعده بدهم ایشان معاون من را خواست و گفت چکار می‌کنید می‌خواهید از طریق سمن‌ها انقلاب مخملی انجام دهید؟ من گفتم خیلی این حرف‌ها را باور نکن.

وی افزود: بحث اقتصادی بسیار اهمیت دارد توافقات منطقه‌ای در دولت سیزدهم به خوبی انجام شد اما مهم تر از همه اجرای پروژه های مشترک و برق و گاز رساندن، مواردی مانند کرسنت است. بحث کرسنت سال ۸۱ در دولت وقت مطرح می‌شود قرار بود ایران و امارات از میدان گازی سلمان برداشت مشترک کنند و برداشت کنیم و آنچه برداشت کردیم را به امارات بفروشیم. اختلاف بحث قیمت و حواشی آن بود و دیوان محاسبات ورود پیدا کرد، آن موقع بنده دفتر رهبری بودم وهیچ نقشی نداشتم. قرار بود گاز بفروشیم پول دربیاوریم، امنیت بیاوریم اما ۲۲ سال است که جلوی آن گرفته شده، این قرارداد میلیارد ها دلار داشته است. ۱۸ میلیارد دلار تقاضا کرده ۳ ساله که زنگنه از جلیلی درخواست جلسه کرده اما او پاسخ می‌دهد یا ایشان خائن است یا ….

سعید جلیلی نیز در پاسخ به کنایه پورمحمدی گفت: تشخیص غلط می‌دهید، موضوعات را اشتباه مطرح می‌کنید. من حاضرم چند ساعت با خود شما مناظره کنم. اصلاً نمی‌دانید موضوعات چیست.

سعید جلیلی ادامه داد: اولین نامه را خود آقای روحانی در زمان دولت آقای خاتمی نوشت و گفت که این (کرسنت) مشکل دارد؛ شما سازمان بازرسی بودید جواب بدهید که چرا پیگیری نکردید؟ بله بنده با فساد مبارزه خواهم کرد و میدانم که امثال شما (پورمحمدی) صدایشان درخواهد آمد!

بخشی از مشاجره سعید جلیلی و پورمحمدی را در مناظره مشاهده کنید:

 

سعید جلیلی (زادهٔ ۱۵ شهریور ۱۳۴۴) سیاستمدار اصول‌گرا و دیپلمات ایرانی است که هم‌اکنون به‌عنوان عضو شورای راهبردی روابط خارجی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و نمایندهٔ رهبر جمهوری اسلامی ایران در شورای عالی امنیت ملی از تیر سال ۱۳۸۷ فعالیت می‌کند.

او سمت دبیر شورای عالی امنیت ملی و رئیس تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای ایران را نیز از سال ۱۳۸۶ تا ۱۳۹۲ برعهده داشت. عملکرد او در مذاکرات هسته‌ای ایران مورد انتقاد اکثریت قرار گرفت. نتیجه عملکرد او در مذاکرات هسته‌ای، در نهایت منجر به صدور سنگین‌ترین قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل علیه ایران و با رأی مثبت چین و روسیه بوده است؛ قطعنامه‌هایی که هزینه‌های سنگین اقتصادی و نظامی را برای ایران به همراه داشت.

وی همچنین معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه بوده است. جلیلی با شعار «حیات طیبه» در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹۲ نامزد بود و با کسب بیش از چهار میلیون رأی سوم شد. او در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ نیز با شعار «جهاد بزرگ برای جهش ایران» نامزد شد؛ اما پیش از برگزاری انتخابات به نفع سید ابراهیم رئیسی انصراف داد.

جلیلی در جنگِ ایران و عراق رزمنده بود و در عملیات کربلای ۵ پای راست خود را از دست داد. وی دارای دکترای علوم سیاسی از دانشگاه امام صادق است و در این دانشگاه به تدریس دیپلماسی پیامبر مشغول است.

زندگی شخصی
سعید جلیلی در ۱۵ شهریور ۱۳۴۴ در مشهد به دنیا آمد. پدر وی محمدحسن معلم، مدیر دبستان نواب صفوی ناحیهٔ یک مشهد و دانش‌آموختهٔ زبان فرانسه و اهل بیرجند و مادرش آذری و اهل اردبیل است. پدربزرگ ایشان از شهر سردشت، از توابع استان آذربایجان غربی به سربیشه خراسان جنوبی تبعید شد و سپس به بیرجند مهاجرت نمود. او در سال ۱۳۷۱ با فاطمه سجادی ازدواج کرد؛ سجادی پزشک عمومی است. جلیلی یک فرزند به نام سجاد دارد. وحید، برادر جلیلی از فعالان فرهنگی اصولگراست و در سال ۱۴۰۰ به عنوان قائم مقام تحول پیمان جبلی رئیس سازمان صدا و سیما منصوب شده است.جلیلی با زبان‌های انگلیسی و عربی آشنایی دارد.

جلیلی تا سال ۱۳۸۴ ساکن کرج بوده است.

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط

آخرین اخبار