معز متفکر قاچاق کوکایین بازداشت شد

کارلوس لدر، یکی از بنیان‌گذاران «کارتل مدئین» و چهره کلیدی قاچاق کوکائین در دهه ۱۹۸۰، پس از ۴۰ سال به زادگاهش کلمبیا بازگشت اما در فرودگاه بوگوتا دستگیر شد.

به گزارش رصد روز، لدر که به دلیل ایجاد تغییرات اساسی در شبکه حمل‌ونقل مواد مخدر به آمریکا شهرت دارد، در سال ۱۹۸۷ در کلمبیا دستگیر و به ایالات متحده منتقل شد.

او در دادگاهی که یک سال به طول انجامید، به حبس ابد بدون آزادی مشروط و ۱۳۵ سال زندان محکوم شد. اما پس از شهادت علیه مانوئل نوریگا، رهبر سابق پاناما، حکم او به ۵۵ سال زندان کاهش یافت.

در سال ۲۰۲۰، دولت آمریکا لدر را به آلمان فرستاد، جایی که به دلیل تابعیت پدرش حق اقامت داشت. اما هنگام بازگشت به کلمبیا، به دلیل معتبر بودن حکم بازداشتش، در فرودگاه بوگوتا بازداشت شد.

کارتل مدئین یکی از قدرتمندترین باندهای قاچاق مواد مخدر در تاریخ بود که در دوران اوج خود تجارت کوکائین را کنترل می‌کرد و مبارزات خشونت‌آمیزی را علیه دولت کلمبیا به راه انداخت.

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط

آخرین اخبار