به گزارش اختصاصی رصد روز، گزارشات مالی منتهی به پایان اسفند سال ۱۴۰۳ از حضور ۵۰ کارمند در شرکت اصلی سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات که با نماد “ومعادن” در بازار اول بورس فعال است و مدیریت آن را اردشیر سعدمحمدی در اختیار دارد حکایت می کند که حقوق و مزایای آنان در طول یکسال ۴۵۵ میلیارد و ۷۶۰ میلیون ریال ثبت و ضبط شده که میانگین آن برای ۵۰ نفر در طول یکسال به ماهی ۷۵ میلیون تومان می رسد.
با این پیش فرض که هر ۵۰ نفر در طول ماه حقوق یکسانی دریافت نمی کنند و با توجه به میانگین قابل توجه حقوق و مزایای پرداختی این سؤال مطرح می شود که آیا اردشیر سعدمحمدی و دیگر یارانش در هیئت مدیره این شرکت قائل به افشای حقوق و مزایای خود هستند؟
گفتنیست براساس دستورالعمل افشای اطلاعات شرکتهای ثبتشده نزد سازمان بورس ناشران بورسی موظفاند جزئیات حقوق، مزایا، پاداش و سایر دریافتیهای مدیران اجرایی (مانند مدیرعامل) و اعضای هیئتمدیره را در یادداشتهای توضیحی صورتهای مالی افشا کنند.
برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید