ناکافی بودن منابع تخصیص ارز ترجیحی جهت تامین کالاهای اساسی در بودجه ۱۴۰۴

نماینده مردم «شاهین شهر، میمه و برخوار» در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه منابع ارزی تامین کالای اساسی در بودجه سال ۱۴۰۴ ،۱۲ میلیارد دلار دیده شده است که باید گفت منابع ناکافیست،گفت:این موضوع باعث می‌شود تا برخی از اقلام و کالاها از فرای...

به گزارش رصد روز، حسینعلی حاجی دلیگانی با اشاره به کاهش منابع تخصیص ارز ترجیحی جهت تامین کالای اساسی در لایحه بودجه سال ۱۴۰۴، بیان کرد: تاکنون و در سال جاری ۹ میلیارد یورو منابع صرف تامین کالای اساسی شده است؛ این رقم تا پایان سال به ۱۶ میلیارد یورو می‌رسد.

نماینده مردم «شاهین شهر، میمه و برخوار» ادامه داد: این در حالی است که منابع  ارزی تامین کالای اساسی در بودجه سال ۱۴۰۴ ،۱۲ میلیارد دلار دیده شده است که باید گفت منابعی ناکافیست.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه منابع ناکافی ارزی جهت تامین کالای اساسی در بودجه سال ۱۴۰۴،باعث می‌شود تا برخی از اقلام و کالاها از فرایند دریافت ارز خارج شوند، بیان کرد: این مسئله می‌تواند باعث افزایش قیمت برخی از اقلام و کالاها شود.

حاجی دلیگانی در ادامه با اشاره به افزایش نرخ تسعیر کالاهای اساسی برابر با نرخ تورم در لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ ادامه داد: مسئولین موضوع تک نرخی شدن ارز را مطرح می‌کنند اما این جای تعجب دارد که چرا رقم ارز به جای تک نرخی شدن رو به افزایش است. بنابراین این مسئله هم می‌تواند فشار و شوک اقتصادی به معیشت و همچنین تامین کالای اساسی مردم وارد کند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه بودجه سال ۱۴۰۴ تورم زا خواهد بود، ادامه داد: این بودجه یک سری نیازهای اساسی را تعیین تکلیف نکرده است به عنوان مثال درباره موضوع برق که از جمله موضوعات اساسی ما قلمداد می‌شود، هیچ حکمی در بودجه منعکس نشده است.

وی تاکید کرد: همچنین برای رفع ناترازی‌های گازی در بودجه هیچ حکمی منعکس نشده است. به واقع ما در سال جاری ۳ روز در هفته تعطیلی واحدهای صنعتی را شاهد بودیم بنابراین اگر همین وضعیت در سال آینده ادامه یابد، تعطیلات واحدهای صنعتی به ۴ روز خواهد رسید.

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط