وی افزود: با مشورت با اساتید عزیز و بزرگواری همچون استاد هوشنگ ابتهاج (سایه) و استاد شفیعی کدکنی مشخص شد این عزیزان در مورد اینکه روی سنگ مزار صرفا نام محمدرضا شجریان و عبارت «خاک پای مردم ایران» با دست خط خودشان نوشته شود هم عقیده بودند. چون این عبارت در عین سادگی دنیایی از سخن در خود دارد و نیاز به هیچ شعر و توصیفی برای محمدرضا شجریان احساس نشد.
همایون شجریان در ادامه نوشت: نام پدر و تاریخ تولد و وفات او با خط استاد امیرخانی نوشته شده و نهایتا این سنگ توسط خاندان بهبودی تهیه و ساخته شده و به مردم ایران هدیه داده شد.
محمد رضا شجریان که پس از سالها مبارزه با بیماری ۱۷ مهر سال جاردر سن هشتادسالگی درگذشت حلقهای از زنجیره گرانسنگ استادان موسیقی و آواز اصیل و سنتی بود که نامش در کنار اساتیدی؛ نظیر عبدالله دوامی، اسماعیل مهرتاش و حسین طاهرزاده در تاریخ موسیقی ایران قرار گرفت؛ نامی که تا سالها ظهور جانشینی برای او غیرممکن به نظر میرسد.
محمدرضا شجریان موسیقیدان، آهنگساز، خواننده و خوشنویس ایران زمین و نامزد ۲ جایزه گرمی بود که توسط سایت انجمن آسیا بهعنوان پرآوازهترین هنرمند موسیقی اصیل ایرانی معرفی شد. همچنین روزنامهٔ ونکوورسان او را یکی از مهمترین هنرمندان موسیقی در سال ۲۰۱۰ و یکی از ۵۰ صدای برتر جهان معرفی کرده بود.
شجریان در طول فعالیت هنری خود موفق به تولید حدود ۶۰ آلبوم موسیقی، خوانندگی در تیتراژ فیلمهایی، چون دلشدگان، ابجد و زمستان، و اجرای بیش از دهها کنسرت داخلی و بین المللی شده بود.