به گزارش رصد روز، محسن اردکانی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران متوسط هدر رفت واقعی آب در تهران را هماکنون ۱۱ درصد و میانگین جهانی هدر رفت واقعی را بین ۸ تا ۱۰ درصد عنوان و تصریح کرد: با توجه به آمار موجود، تهران فاصله بسیار اندکی با میانگین جهانی هدر رفت آب دارد. کاهش هر یک درصد هدر رفت واقعی در کشور، حدود ۲۱ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که در مواردی از نظر اقتصادی مقرون به صرفه نیست.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران، درصد آب بدون درآمد این شرکت را در پایان سال گذشته حدود ۲۲ درصد اعلام کرد و گفت: بهجز ۱۱ درصد هدر رفت واقعی، همین میزان هدر رفت ظاهری وجود دارد که شرکت آب و فاضلاب استان تهران برای جلوگیری از بخشی از این هدر رفت، گروههای عملیاتی پرشماری را برای کشف و جلوگیری از انشعابهای غیرمجاز در سطح استان تجهیز و فعال کرده است.
وی افزود: از شهروندان درخواست میکنیم در بیسابقهترین دورهٔ خشکسالی ۵۷ سال اخیر، با صرفهجویی دستکم ۲۰ درصدی، ما را در جهت گذر از این شرایط دشوار همراهی کنند.
برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید