هنرنمایی بیژن بنفشه خواه در یک سریال کمدی جدید

بازیگرانی چون هومن برق نورد، مریم مومن و رضا بنفشه‌خواه در سریال چسب زخم ایفای نقش می‌کنند.

به گزارش رصد روز،در سریال «چسب زخم» که در ژانر کمدی قرار می‌گیرد، بازیگرانی چون هومن برق نورد، مریم مومن و رضا بنفشه‌خواه ایفای نقش می‌کنند.

این سریال ساعت ۱۴ هر روز روی آنتن شبکه سلامت می‌رود و در ساعات ۱۱، ۸ صبح و یک بامداد تکرار می‌شود.

بیژن بنفشه خواه بازیگر متولد ۱ فروردین ۱۳۵۲ در تهران است.

وی فارغ‌التحصیل رشته نمایش از دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد ورودی ۱۳۷۱ می باشد. بیژن بنفشه خواه در خانواده هنری به دنیا آمد، پدرش رضا بنفشه خواه از بازیگران قدیمی و عموی او محمود بنفشه خواه نیز بازیگر می باشد.

مادرش خانم نیکی زاده رهبر دبیر بازنشسته آموزش و پرورش است. او دارای دو برادر به نام های هژیر و پژمان بوده و خود فرزند دوم خانواده می باشد.

رضا بنفشه خواه پدر بیژن بنفشه خواه متولد چهاردهم بهمن ماه سال ۱۳۲۲ در دروازه شمران تهران است که نخستین بازی تلویزیونی وی در فیلم مخمصه در سال ۱۳۶۲ بود و نخستین کار سینمایی وی بازی در فیلم شب مکافات در سال ۱۳۶۳ بود.

 

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط

آخرین اخبار