هنرنمایی پژمان جمشیدی در فیلم دایناسور

پژمان جمشیدی که این روزها فیلم دایناسور را با کارگردانی مسعود اطیابی در حال اکران دارد، در فیلم ذوق مرگ داود اطیابی هم حضور خواهد داشت.

به گزارش رصد روز، ژمان جمشیدی پس از هفت همکاری با مسعود اطیابی از جمله در سری فیلم های تگزاس، دینامیت، هتل و بخارست، حالا مقابل دوربین داود اطیابی قرار گرفته است. فیلمی با اسم ذوق مرگ که یک کمدی است و به جز جمشیدی، نعیمه نظام دوست و بیژن بنفشه خواه هم در آن بازی دارند.

تهیه کننده این فیلم که پروانه ساخت آن آبان ماه صادر شده، ساجده سرایی است و از حسام فرهمندجو و لقمان خالدی به عنوان نویسندگان فیلمنامه اسم برده شده است.

داود اطیابی پیش از این پیش از این در حوزه فیلم کودک کار می کرد و از آخرین ساخته هایش در این زمینه می توان به فیلم های نارگیل یک و دو اشاره کرد که فیلم هایی کمدی موزیکال در حوزه کودک بودند. نارگیل ۲ که پیش از نارگیل یک ساخته شده بود، سال ۹۸ تصویربرداری شد، اما سال ۱۴۰۱ روی پرده رفت.

علاوه بر نارگیل اطیابی فیلم های مبارزان کوچک و باورم کن را هم برای کودکان ساخته است. او حالا در اولین فیلم کمدی اش که اطلاعاتی در باره داستان آن در دست نیست، سراغ پژمان جمشیدی رفته تا مثل فیلم های برادرش تضمینی برای فروش آن باشد.

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط

آخرین اخبار