وی گفت: شرکت های بیمه گر بر اساس نیازهای بروز جامعه و ریسک های قابل اندازه گیری محصولات متنوع را طراحی و ارائه می کنند تا موجبات امنیت خاطر برای بیمه گذاران فراهم شود.
در این بین به منظور تنظیم بازار بیمه، حفاظت از حقوق بیمه گذاران و ایجاد محیط رقابتی سالم در صنعت بیمه آیین نامه هایی از طرف شورایعالی بیمه طراحی و به شرکت های بیمه ابلاغ می شود. شرکت های بیمه موظفند تا بر اساس مصوبات این آییننامهها خدمات بیمه ارائه کنند.
در بیمه های زندگی تا پیش از مهر ماه سال جاری آیین نامه ۶۸ شورای عالی بیمه با ۳۶ ماده و ۱۷ تبصره به منظور تبیین حقوق بیمه گران و بیمه گذاران مورد استفاده بود که از ۱ مهر ۱۴۰۳ با اصلاحاتی همراه شد و جای خود را به آیین نامه ۱۰۷ با ۲۵ ماده و ۱۷ تبصره داد. البته تفاوت ماهوی در این آیین نامه ایجاد نشده است و برخی مواد آن متناسب با شرایط روز، نیاز بیمه گران و بیمه گذاران اصلاح شده است.
برای مثال در صورت معوق شدن حق بیمه در بیمه های زندگی و تشکیل سرمایه هرگاه بیمه گذار با مهلت یک ماه از سر رسید قسط جاری از پرداخت هر قسط خودداری نماید حق بیمه خطر فوت از محل ذخیره ریاضی بیمه نامه حسب مورد با کسر اقساط معوق وام تأمین میشود و پس از آن که ذخیره ریاضی کمتر از حق بیمه خطر فوت گردد بیمه نامه معلق میگردد بیمه گر میتواند بر اساس شرایط عمومی مربوط پس از تعلیق این بیمه نامه ها با ارزیابی مجدد ریسک نسبت به برقراری بیمه نامه اقدام نماید.
طبق قانون کلیه شرکت های بیمه موظفند بر اساس آیین نامه های ابلاغی برای تمام رشته های بیمه ای اقدام به ارائه خدمات کنند و در صورتی که بیمه گر از هر یک از این مصوبات عدول نمایند نهاد ناظر با شرکت های متخلف برخورد خواهد کرد.
ولی زاده در پایان گفت: بیمه پاسارگاد به عنوان بزرگترین شرکت ارائه دهنده بیمه های عمر و تامین آتیه با وجود بیش از ۸ میلیون بیمه گذار و سازمان فروشی با بیش از ۴۵۰۰۰ نفر نماینده نقش بسزایی در آشنایی مردم کشور با بیمه های زندگی دارد که با تاکیدات مستقیم مدیرعامل محترم بیمه پاسارگاد نمایندگان فروش و کارکنان باید بتوانند خدمات بیمه نامه عمر و تامین آتیه را به درستی معرفی کرده و قادر به پاسخگویی و معرفی محصولات برمبنای واقعیت به مردم باشند.