واکنش استقلال به بسته شدن پنجره نقل و انتقالات

مدیرروابط عمومی باشگاه استقلال شایعه بسته شدن پنجره نقل و انتقالاتی این باشگاه را تکذیب کرد.

به گزارش رصد روز،بعد از صدور حکم فیفا علیه باشگاه استقلال در پرونده شکایت ودران کیوسفسکی گلر بوسنیایی شایعاتی مبنی بر بسته شدن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه مطرح شد.

در این خصوص گفته شده استقلال تا زمانی که حکم ۳۹۵ هزار یورویی گلر بوسنیایی را پرداخت نکند، حق جذب بازیکن جدیدی نخواهد داشت. این مسئله اما با واکنش مدیران استقلال روبه رو شده است.

پژمان ماندگاری مدیرروابط عمومی باشگاه استقلال در این خصوص گفته است: «متاسفانه بعد از برد استقلال و صعود به نیمه نهایی جام حذفی، عده ای با انتشار اخبار کذب درباره بسته شدن پنجره نقل و انتقالاتی، سعی در تخریب این پیروزی دارند.»

او افزود: « با یک جستجوی ساده مشخص می شود که پنجره نقل و انتقالاتی استقلال باز است و حکم صادر شده صرفا یک رای اولیه و قابل اعتراض است.»

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط