واکنش ستاره اسکندری به عدم اکران قاتل و وحشی

واکنش ستاره اسکندری به اخبار منتشر شده مبنی بر عدم اکران فیلم «قاتل و وحشی» در جشنواره فجر.

به گزارش رصد روز، ستاره اسکندری به اخبار منتشر شده مبنی بر عدم اکران فیلم «قاتل و وحشی» در جشنواره فجر واکنش نشان داد و در این‌باره نوشت:

شما ازچه می ترسید؟ از حقیقت عریان تلخ؟ شما سالیان است که اندیشه گی را پشت قرهای کمر و عشوه های صیغه شده بر روح و تن سینما، پنهان کرده اید… هنرمندان متفکر در صیانت و استعلام و هجرت و غربت و انزوا هستند. هیچ فیلمی در پستو نمانده و نمی ماند.

 

 

ستاره اسکندری (زادهٔ ۲۵ خرداد ۱۳۵۳) هنرپیشه سینما، تئاتر و تلویزیون اهل ایران است. اسکندری فعالیت‌های هنری خود را در سال ۱۳۷۳ آغاز کرد و به عنوان بازیگر، تهیه‌کننده، کارگردان و کنش‌گر اجتماعی در ایران فعالیت می‌کند.

اسکندری نخستین فیلم بلند خود به نام خورشید آن ماه که در ستایش فرهنگ بلوچستان است را در سال ۱۳۹۹ کارگردانی کرد و در جشنواره‌های «ایدرومنو» آلبانی و «ایماجو» جایزه بهترین کارگردانی را دریافت کرد. همچنین کاندیدای جایزه بهترین کارگردانی از جشنواره‌های «گل علیه گلوله» اتریش و «آسیا پسیفیک» ماکائو شد.

زندگی

ستاره اسکندری در سال ۱۳۵۳ در شهر تربت حیدریه در استان خراسان به دنیا آمد. اسکندری از سال ۱۳۷۲ همراه با دانشجویان دانشکده هنرهای زیبا، فعالیت هنری خود را آغاز کرد. نخستین‌بار در سال ۱۳۷۴ در جشنواره دانشجویی برای تئاتر «افسانه» و پس از آن در سال ۱۳۷۶ در جشنواره تئاتر فجر برای نمایش «آخرین قهرمانان زمین» نامزد جایزه شد.. اسکندری از سال ۱۳۷۸ با نمایش «دندون طلا» به کارگردانی داوود میرباقری، به تئاتر حرفه‌ای پیوست و کار خود را در گروه تئاتر «دی» به سرپرستی علی رفیعی و همزمان با آن، بازیگری در تلویزیون و سینما آغاز کرد. آغاز کار وی در سینما با بازی در فیلم حریف دل (عبدالرضا گنجی) در سال ۱۳۷۵ بود. ستاره اسکندری، علاوه بر کارگردانیِ دو تله‌تئاتر، در چندین تئاتر دیگر، از جمله نمایش خانهٔ برناردا آلبا به کارگردانی علی رفیعی به‌عنوان تهیه‌کننده حضور داشت. اسکندری در سریال تلویزیونی نرگس پس از فوت پوپک گلدره به ایفای نقش پرداخت و با استقبال بسیار زیادی از سوی مخاطبان تلویزیون مواجه شد.

ستاره اسکندری پس از پخش فیلم خورشید آن ماه در جشنواره‌های گوناگون بین‌المللی و تحسین منتقدان به‌خاطر پرداختن به موضوعات چالش‌برانگیز مثل زن، زندگی و فرهنگ بلوچ، در بیست‌ودومین جشنواره بین‌المللی فیلم پونای هند در سال ۲۰۲۳ به عنوان داور دعوت شد.

اسکندری در سال ۱۳۹۶ «خانهٔ فرهنگ و هنر مانا» را تأسیس کرد. او همچنین در اسفند ۱۳۹۷ به همراه سیاوش ستاری «خانه‌ موزهٔ خیمه‌شب‌بازی ایران» را بنا کرد و اولین ماشین خیمه‌شب‌بازی را نیز با هدف ایجاد شادی و رؤیا برای کودکان بلوچ در منطقهٔ آزاد چابهار به حرکت درآورد. نخستین جشنواره سراسری خیمه‌شب‌بازی با مدیریت ستاره اسکندری به مناسبت هفته میراث فرهنگی و روز موزه به‌صورت مستقل در خرداد ۱۴۰۳ در تهران برگزار شد.

حواشی
بر اساس تصاویر منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی، مهرماه سال ۱۳۹۷ ستاره اسکندری به همراه امیرحسین صدیق از بازیگران سرشناس ایرانی پس از آزادی عکاس بازداشتی واقعه گلستان هفتم به دیدن او رفتند که این دیدار موجب انتقادات تند رسانه‌هایی چون روزنامه کیهان روزنامه جوان و خبرگزاری فارس از این دو بازیگر سینما و تلویزیون شد.

در تیر ۱۳۹۸ فیلمی از ستاره اسکندری در فضای مجازی منتشر شد که وی را بدون حجاب در ترکیه نشان می‌دهد که انتقادها و جنجال‌های زیادی به همراه داشت.

هنرهای نمایشی
تئاتر
۱۳۷۸ ـ دندون طلا (داوود میرباقری)
۱۳۷۸ ـ دیوار (محسن علیخانی)
۱۳۷۹ ـ رومئو ژولیت (علی رفیعی)
۱۳۸۰ ـ سعادت لرزان مردمان تیره‌روز (محسن علیخانی)
۱۳۸۰ ـ شازده احتجاب (علی رفیعی)
۱۳۸۱ ـ در مصر برف نمی‌بارد (علی رفیعی)
۱۳۸۲ ـ شب هزارویکم (بهرام بیضایی)
۱۳۸۲ ـ قهوهٔ تلخ (شبنم طلوعی)
۱۳۸۵ ـ عَشَقه (محمد رحمانیان)
۱۳۸۷ ـ شکار روباه (علی رفیعی)
۱۳۹۳ ـ هم‌هوایی (افسانه ماهیان)
۱۳۹۶ ـ نفر دوم (مهین صدری)
۱۳۹۸-من یه زنم صدامو می شنوین؟ (کاملیا غزلی)
کارگردان تله‌تئاتر
۱۳۹۳ ـ جوان نازنین
۱۳۹۶ ـ زندگی آقای دونیچ
تهیه‌کننده تئاتر
۱۳۹۲ ـ سی و سه درصد نیل سایمون
۱۳۹۵ ـ بریدگی‌ها
۱۳۹۶ ـ عروسی خون
۱۳۹۷ ـ خانه برناردا آلبا
۱۴۰۳ – مَچ مَدگ

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط