واکنش معنادار گوگوش به قتل مدیر برنامه‌اش خبرساز شد

گوگوش، خواننده مطرح ایرانی، چند روز پس از انتشار خبرهایی مبنی بر کشته شدن رابرت دهنوشی، مدیر برنامه‌های پیشین خود، به مرگ او واکنش معناداری نشان داد.

به گزارش رصد روز، گوگوش، خواننده مطرح ایرانی، چند روز پس از انتشار خبرهایی مبنی بر کشته شدن رابرت دهنوشی، مدیر برنامه‌های پیشین خود، به مرگ او واکنش معناداری نشان داد.

واکنش عجیب فائقه آتشین به قتل مدیر برنامه‌اش

گوگوش در حساب کاربری خود در اینستاگرام در یک اظهارنظر عجیب که تنها حکایت از ابراز تاسف معمولی درباره قتل رابرت دهنوشی داشت، نوشت:

«رویاهاى بزرگ داشتن، دلى هم‌چون دریا می‌خواهد و رابرت هم دلش دریا بود. بدون هیچ‌گونه تبعیض و ارجعیت که اگر مشکلى براى هر یک از آنان پیش می‌آمد، او اولین کسى که بود که کمر همت براى رفع آن مشکل می‌بست.»

این خواننده در پیام خود به نحوه مرگ آقای دهنوشی اشاره نکرده است.
رسانه‌های محلی پیشتر گزارش داده بودند که رابرت دهنوشی، شهروند ایرانی آمریکایی ساکن لس‌انجلس و از مدیران پیشین برنامه‌های گوگوش، خواننده مشهور ایرانی، به ضرب گلوله فردی ناشناس کشته شده است.

تاکنون گزارشی درباره ضارب و انگیزه‌ها و بازداشت او منتشر نشده است.

آقای دهنوشی از فعالان در عرصه برگزاری کنسرت‌های موسیقی بود.

بیوگرافی گوگوش

فائقه آتشین (زادهٔ ۱۵ اردیبهشت ۱۳۲۹) که با نام هنری گوگوش شناخته می‌شود، خواننده ایرانی و بازیگر سابق است. او از آغاز فعالیت خود از محبوبیت قابل توجهی برخوردار بوده و اکنون به یک نماد فرهنگی تبدیل شده‌است. از او با عنوان «شاه‌ماهی موسیقی ایران» یاد می‌شود.

گوگوش عمدتاً به‌خاطر تأثیراتش در موسیقی پاپ ایران مشهور است؛ امّا در دهه‌های ۱۳۳۰ تا ۱۳۵۰ خورشیدی در فیلم‌های مختلفی نیز بازی کرده‌است. او در اواسط دههٔ ۱۳۵۰ به اوج شهرت و موفّقیت رسید و برای بازی در بی‌تا (۱۳۵۱) برندهٔ جایزهٔ بهترین بازیگر زن جشنوارهٔ سپاس شد. در طول آن دهه، برخی زنان ایرانی به‌طور گسترده‌ای از گوگوش تقلید می‌کردند. پس از وقوع انقلاب ۱۳۵۷ در اواخر سال ۱۳۵۷، او به ایالات متحده رفت؛ ولی پس از مدّت کوتاهی به ایران بازگشت و تا سال ۱۳۷۹ در تهران ماند. او در طول سال‌های اقامت در ایران پس از انقلاب، به علّت ممنوعیت کار برای خوانندگان زن، دیگر برنامه‌ای اجرا نکرد. پس از ترک ایران در سال ۱۳۷۹، او در همان سال اول ۲۷ کنسرت در کشورهای اروپایی و آمریکای شمالی برگزار کرد.

از زمان بازگشت به صحنه، گوگوش در مکان‌های مختلف در سراسر جهان کنسرت اجرا کرده‌است. از جملهٔ مشهورترین مکان‌هایی که گوگوش در آن‌ها اجرا داشته می‌توان به مدیسن اسکوئر گاردن در نیویورک، ایر کانادا سنتر در تورنتو، اریکسون گلوب در استکهلم، رویال آلبرت هال در لندن و هالیوود بول و تئاتر مایکروسافت در لس آنجلس اشاره کرد.

آغاز زندگی

گوگوش خوانندگی و بازیگری را در دوران کودکی و در کنار پدرش، صابر، آغاز کرد.

فائقه آتشین در ۱۵ اردیبهشت ۱۳۲۹ در محله سرچشمه تهران زاده شد. هرچند که تاریخ ثبت‌شده در شناسنامهٔ او، او را زادهٔ ۱۸ بهمن ۱۳۲۹ نشان می‌دهد، ولی خود او می‌گوید بر پایهٔ گفتهٔ مادرش، در «۱۵ اردیبهشت» به دنیا آمده‌است. دانشنامهٔ بریتانیکا نیز تاریخ تولد او را ۵ مهٔ ۱۹۵۰ (برابر با ۱۵ اردیبهشت ۱۳۲۹) ذکر کرده‌است. خانوادهٔ وی اصالتاً از آذربایجانی‌هایی بودند که از آذربایجان شوروی به ایران مهاجرت کرده‌بودند. پدر گوگوش از اهالی شهر سراب بود، پدر و مادر گوگوش هنگامی که وی ۲ سال داشت از یکدیگر جدا شدند.

گوگوش (به ارمنی: Գուգուշ) نامی ارمنی برای پسران است. در کودکی دایهٔ ارمنی‌اش او را با این نام صدا می‌کرد و بعدها این نام را به عنوان نام هنری‌اش برگزید. اما آن طور که گوگوش در مصاحبهٔ مفصّل خود با هما احسان توضیح داد، این اسم را پدرش برای وی انتخاب کرده‌بود، اما ادارهٔ ثبت احوال به علّت «عجیب بودن» این نام از ثبت آن در شناسنامهٔ نوزاد خودداری می‌کند و از پدرش می‌خواهد که یک اسم ایرانی یا عربی برایش انتخاب کند که در نهایت، او نام فائقه را برای نوزاد برمی‌گزیند. اما در خانه و به‌طور کلی مکان‌های غیررسمی از همان کودکی وی را گوگوش صدا می‌زده‌اند.

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط

آخرین اخبار