ورود بیش از ۱۰۰ هزار تن روغن خوراکی خام به بندر امام خمینی

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان و مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندرامام خمینی (ره) از ورود ۳ کشتی حامل بیش از ۱۰۰ تن روغن خوراکی خام طی ۲ ماه گذشته در بندر امام خمینی خبر داد.

به گزارش رصد روز، عادل دریس، گفت: ۳ فروند کشتی طی ۲ ماه گذشته در بندر امام پهلو گرفتند که حامل بیش از ۱۰۰ هزار تن روغن خوراکی خام بودند.
او افزود: کشتی نخست در تاریخ ۱۵ دی ماه در بندر امام لنگر انداخت که حامل ۴۴ هزار و ۸۸۰ تن روغن خوراکی خام بود و پس از طی کردن نظارت بهداشتی، استاندارد و تشریفات گمرکی برای توزیع در مصارف داخلی کشور روانه مقصد نهایی شدند.

 

دریس بیان کرد: کشتی دوم نیز در تاریخ ۴ بهمن عملیات پهلوگیری را با بار ۲۷ هزار و ۴۹۶ تن انجام و ۳ روز پس از آن در تاریخ ۷ بهمن کشتی سوم شامل ۴۵ هزار و ۳۳۹ تن روغن خوراکی خام پس از تخلیه روانه کارخانه‌های تصفیه روغن خام در کشور شد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان اظهار داشت: مجموع بار این ۳ فروند کشتی ۱۱۷ هزار و ۷۱۵ تن روغن خوراکی است و اگرچه همه واردات روغن خوراکی خام را شامل نمی‌شود، اما نقش مهمی در رفع مشکلات مربوط به کمبود روغن در سرتاسر کشور ایفا کرد.

 

 

 

 

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید  

 

 

 

 

 

 

باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط

آخرین اخبار