به گزارش رصد روز، فصل انتخابات مجلس دوازدهم کم کم از راه میرسد و گروههای سیاسی تلاش میکنند تا در قالب ائتلافهای انتخاباتی شانس خود را برای ورود به پارلمان افزایش دهند.
علی یوسف پور فعال سیاسی اصولگرا درباره احتمال رسیدن اصولگرایان به ائتلاف انتخاباتی گفت: اصولگرایان همچون دوره قبل باید به ائتلاف برسند، اما مشکل اساسی آن است که دوستان تدوینگر فهرست انتخاباتی بیشتر دنبال باندبازی، رفیق بازی و همشهری بازی هستند.
بعد از گذشت سه سال و نیم از انتخابات مجلس یازدهم اگر از یک تهرانی درباره نمایندگان این حوزه انتخابیه سئوال شود به ندرت بتواند بیشتر از انگشتان یک دست را نام ببرد. آقایان در شهرهای بزرگ مثل تهران باید افرادی را برای قرار گرفتن در فهرست انتخاب کنند که سابقه وزارت دارند یا حداقل چند دوره نماینده بودند.
نمایندگان شهرهای بزرگ به ویژه تهران همواره مثل لکوموتیو قطار عمل میکردند و پیشران بودند، اما در دوره یازدهم چنین ویژگی را شاهد نبودیم، نتیجه اش هم این میشود که تصمیمات نادرست گرفتند مثلا در مصوبه واردات خودرو دیدیم که به خودروسازان مجوز واردات دادند، حال آنکه باید این موضوع به خود مردم واگذار میشد؛ وقتی هم از یک نماینده تهران علت چنین مصوبهای را سئوال کردم، او گفت «من در موضوع خودرو داخلی و خارجی دخالت نمیکنم»، در جواب گفتم «پس ایرانیها باید با الاغ رفت و آمد کنند؟».
گرچه شاید مجلس یازدهم در خطوط کلی با نظام همراهی کرده باشند، ولی در عملکرد، کارایی لازم را نداشتند، چون در انتخاب نامزدهای فهرست انتخاباتی شایسته سالاری ملاک نبود.
معتقدم انتخابات نسبت به دوره قبل سختتر میشود، چون مردم دولت و مجلس را در یک جهت میدانند بنابراین دوستان باید به سمت وحدت پیش بروند و ثانیا افرادی را در فهرست بگذارند که کارآمد و کاربلد باشند. متأسفانه در دوره یازدهم شاهد هستیم که فقط ۲۰ تا ۳۰ نماینده فعال هستند و از ۲۶۰ نماینده دیگر هیچ تحرکی را مشاهده نمیکنیم.
پایداری که سهم ۵۰ درصدی میخواهد نخست عملکرد نمایندگانش را در مجلس فعلی ارائه کند و بگوید در ۳.۵ سال گذشته نمایندگان جبهه پایداری چه عملکردی از خود به جای گذاشتند و بعد دنبال سهم خواهی باشند.