پشت پرده واردات زغال سنگ

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس: غنی‌ترین ظرفیت‌های کک و زغال‌سنگ را داریم اما مافیا اصرار دارد که از استرالیا و برزیل زغالسنگ وارد کنند. واردات زغال‌سنگ با پرداخت ارزی انجام می‌شود اما ذوب‌آهن برای پرداخت مطالبات طبس بدهکار است.

به گزارش رصد روز، امیر توکلی‌رودی در انتقاد به افزایش واردات زغال سنگ، گفت: ما یکی از غنی‌ترین ظرفیت‌های کک و زغال‌سنگ را در طبس و شمال ایران داریم اما مافیای اقتصادی اصرار دارند که از استرالیا، برزیل و سایر کشورها زغال سنگ وارد کنند.

نماینده مردم خواف و رشتخوار در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: زمانی که در مورد ظرفیت داخلی سوال می‌کنیم مسئولان مربوطه پاسخ می‌دهند خروجی زغال‌سنگ داخلی آنالیز مشخصی ندارد و این در حالی است که ترکیب این ظرفیت می‌تواند خلاهایی که در این محصول وجود دارد را جبران کند.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم، یادآور شد: اگر قرار بر این است که محصول با کیفیت را در طبس داشته باشیم می‌توانیم آن را با محصولی ترکیب کنیم که آنالیز زغال داخلی را افزایش دهد و اگر این را محقق نکنیم کار غلطی است.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: سالهاست واردات زغال‌سنگ انجام می‌شود و پول آن نقد به صورت ارز پرداخت می‌شود اما زمانی که ذوب‌آهن باید مطالبات طبس را پرداخت کند به پیمانکار بدهکار است که باعث وقوع حوادث تلخی می‌شود که در آن بیش از ۵۰ نفر از شهروندانمان به دلیل عدم نگاه ویژه به تولید داخلی جان خود را از دست دادند.

 

 

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط

آخرین اخبار