یادداشت مدیر روابط عمومی

پیشرانی صنعت و نوآوری در تولید؛ مسیر تعالی فولاد مبارکه

دست‌یابی به اهداف برنامه چشم‌انداز شرکت فولاد مبارکه در افق 1410 و خلق آینده‌ای بهتر با جدیت و سرعت دنبال می‌شود و بدون تردید، با عزم و اراده ملی در صحنه مدیریتی و صنعتی کشور و همدلی و هم‌افزایی موجود در گروه فولاد مبارکه، تحقق سیاست‌های ...

به گزارش رصد روز، یادداشت مدیر روابط عمومی فولاد مبارکه بشرح زیر می باشد:

پنج استراتژی گروه صنعتی فولاد مبارکه، شامل توسعه متوازن زنجیره ارزش و زیرساخت‌های موردنیاز، توسعه سرمایه‌های انسانی و ارتقای بهره‌وری و دلبستگی کارکنان، توسعه نوآوری و فناوری و بهره‌برداری حداکثری از ظرفیت‌های تولید با تمرکز بر تولید محصولات ویژه و در نهایت توسعه پایدار زیست‌محیطی و اجتماعی است و تمامی این اهداف در راستای هم‌افزایی میان شرکت‌های گروه فولاد مبارکه تدوین شده‌اند.

آرمان گروه فولاد مبارکه، ایجاد تصویر شرکتی متعالی، پیشران، سبز، نوآور و مسئول در قبال جامعه در ذهن افکار عمومی است و این آرمان در تمامی زوایای شعار این گروه، یعنی«مسیری ماندگار برای خلق آینده بهتر» آشکار است. این نگرش نشان‌دهنده تعهد به توسعه پایدار و مسئولیت‌پذیری در قبال جامعه است که همواره در دوره‌های مختلف مدیریتی دنبال شده و دستاوردهای حاصل‌شده در بیش از چهل دهه فعالیت و حرکت در مسیر تأسیس، راه‌اندازی، بهره‌برداری، توسعه و جهان‌ترازی، نشانه‌ای از موفقیت این گروه صنعتی در تجسم بخشیدن به تعالی سازمانی است.

ارتقای جایگاه گروه فولاد مبارکه در صنعت فولاد ایران و جهان، نیازمند برنامه‌های توسعه‌ای گسترده‌ای است که طیفی از پروژه‌های زیرساختی، فناوری، انرژی، محیط‌زیست و مسئولیت اجتماعی را شامل می‌شود. بر همین اساس این رویکرد در مدیریت فولاد مبارکه وجود دارد که ضمن حرکت در مسیر پنج استراتژی یادشده، تحقق اهداف توسعه‌ای با سرعت و جدیت بیشتری دنبال شود.

احداث پروژه عظیم نورد گرم شماره ۲، احداث نیروگاه خورشیدی و همچنین نیروگاه سیکل ترکیبی با هدف تأمین انرژی سبز و احداث خط نورد ورق آلیاژی زنگ‌نزن و الکتریکی با هدف تولید محصولات ویژه، احداث خط نورد کلاف رنگی برای تولید لوازم‌خانگی و احداث خط اسیدشویی و نورد پیوسته سرد از جمله پروژه‌های عظیمی است که قرار است در سال جاری دنبال شود.

توسعه فعالیت‌های اکتشافات معدنی در گروه برای تکمیل زنجیره تولید و تأمین مواد اولیه موردنیاز، ایجاد هلدینگ معدنی در منطقه سنگان خراسان، ایجاد هلدینگ فولادی در جنوب کشور از طریق تأسیس یا شراکت با شرکت‌های موجود و ایجاد هلدینگ مالی با هدف ارتقای هم‌افزایی مالی گروه نیز در صدر برنامه‌های توسعه‌محور گروه در سال جاری قرار دارد.

در کنار اجرای پروژه‌ها و طرح‌های توسعه و تغییر در ساختارهای اداری و مالی و معدنی، اراده فولاد مبارکه بر تعهد به مسئولیت‌های اجتماعی نیز به قوت خود باقی است. پروژه انتقال آب از دریای عمان به فلات مرکزی ایران با همت این گروه دنبال می‌شود و به حول و قوه الهی، پروژه مذکور در نیمه اول سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد. پیش‌بینی می‌شود با اجرای این پروژه، فولاد مبارکه در حوزه آب به خودتأمینی برسد و با به صفر رساندن برداشت خود از زاینده‌رود، گامی برای حل معضل زاینده‌رود بردارد.

تحول دیجیتال و به‌کارگیری هوش مصنوعی برای تولید، بهره‌وری و کاهش مصرف انرژی آب و برق نیز از دیگر برنامه‌های توسعه فولاد مبارکه در سال جاری است. امید است با اجرای این طرح‌ها و پروژه‌ها و ایجاد تحول در برخی ساختارها، توسعه گروه فولاد مبارکه در تمامی ابعاد گسترش یابد و با همت و تلاش همه همکاران و همراهی دولت در تأمین زیرساخت‌ها و تسهیلگری در قوانین و مقررات تولید و صادرات، شاهد استمرار موفقیت‌ها و رشد پیش‌ازپیش بزرگ‌ترین واحد صنعتی کشور باشیم.

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط

آخرین اخبار