به گزارش رصد روز، وی با تأکید بر اینکه این پروژه با پشتیبانی و همکاری شرکت فولاد مبارکه و سازمان ایمیدرو در حال حاضر ۸۷ درصد پیشرفت فیزیکی داشته گفت: با بهرهبرداری از پروژۀ مذکور میتوان به ظرفیت سالانۀ تولید
۸۰۰ هزار تن اسلب دست یافت.
اربابزاده از وارد شدن جرثقیلهای سقفی سنگین این پروژه به فاز راهاندازی خبر داد و گفت: با بهرهبرداری از این جرثقیلها، عملیات نصب تجهیزات سنگین کورهها نیز آغاز خواهد شد.
وی در ادامه اظهار داشت: پروژههای زیربنایی این طرح، شامل خط انتقال پساب و پروژۀ خط انتقال برق و پست ۴۰۰ کیلوولت با ۹۹.۵ درصد پیشرفت با هدف تأمین پایدار آب و انرژی الکتریکی موردنیاز واحدهای تولیدی شرکت، آمادۀ برقدار شدن است.
مدیر تکنولوژی و توسعۀ شرکت فولاد سفیددشت نیز در خصوص اجرای پروژههای توسعۀ این شرکت، ازجمله پیشرفت ۵۶ درصدی تصفیهخانۀ مرکزی آن گفت: در حال حاضر پروژۀ خط انتقال پساب شهر بروجن راهاندازی و در حال فعالیت است.
جمشید علی بابایی گفت: خط انتقال پساب شهر بروجن و تصفیهخانۀ مرکزی فولاد سفیددشت، تأمین پایدار آب صنعتی موردنیاز برای راهبری واحدهای آهنسازی و فولادسازی و در کنار آن تحقق ملاحظات زیستمحیطی مصرف آب، با استاندارد ISO۱۴۰۰۱ را به دنبال خواهد داشت.
وی مدیریت و ساماندهی بهینۀ ضایعات تولید را یکی از دغدغههای اصلی مجموعۀ فولاد سفیددشت دانست و تصریح کرد: با راهاندازی واحد بریکتسازی که در حال حاضر ۸۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، علاوهبر تحقق بخشی از این اهداف با در نظر گرفتن الزامات زیستمحیطی، گامی اساسی در راستای ارزشآفرینی و افزایش بهرهوری تولید برداشته خواهد شد.
مدیر تکنولوژی و توسعۀ شرکت فولاد سفیددشت خاطرنشان کرد: شرکت فولاد سفیددشت در سال ۹۹ موفق به پیادهسازی سیستم مدیریت کیفیت بر اساس استاندارد ۹۰۰۱:۲۰۱۵ ISO و دریافت گواهینامه از شرکت بینالمللی SGS شده است؛ ضمن اینکه سیستمهای مدیریت محیطزیست (۱۴۰۰۱:۲۰۱۵ ISO) و مدیریت ایمنی و سلامت شغلی (۴۵۰۰۱:۲۰۱۸ ISO) نیز در مرحلۀ پیادهسازی است.
وی گفت: همچنین پروژۀ تأمین و ارتقای زیرساخت شبکه و دیتاسنتر تکمیل و راهاندازی شده که از مزایای انجام این پروژه میتوان به افزایش ضریب امنیت اطلاعات جاری در شرکت در کنار تأمین زیرساخت مناسب برای سرویسهای فناوری اطلاعات اشاره کرد.
برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید
روابط عمومی فولاد مبارکه