پیغام معنادار رئیس ستاد جلیلی به قالیباف+ عکس

رئیس ستاد جلیلی از کاندیداهای اصولگرا از جمله قالیباف تشکر کرد.

به گزارش رصد روز، رئیس ستاد جلیلی از کاندیداهای اصولگرا از جمله قالیباف تشکر کرد.

اگر چه تا پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم، بر سر انصراف جلیلی و قالیباف از انتخابات، کشمکش‌های تندی میان اطرافیان آنان درگرفته بود، محسن منصوری رئیس ستاد انتخاباتی سعید جلیلی طی متنی، در قالب قدردانی از سه نامزد دیگر اصولگرایان، و نه به صورت مستقل، از قالیباف هم تشکر کرده است.

8 95

محسن منصوری در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: صمیمانه، متواضعانه و خاضعانه از زخمات برادران عزیزم دکتر قالیباف، دکتر زاکانی، دکتر قاضی زاده و همه ی ستادها و هوادارانشان که در این انتخابات برای اعتلای گفتمان انقلاب اسلامی، تلاش مجاهدانه کردند، قدردانی می نمایم. فصل پیش رو، موسم همدلی است. «تا دولت کریمه، یک یا حسین دیگر»

پس از برگزاری انتخابات و بالا گرفتن احتمال رفتن جلیلی و پزشکیان به مرحله دوم، هواداران جلیلی و قالیباف در شبکه های اجتماعی به تندی علیه ستادهای یکدیگر موضعگیری کرده و طرف مقابل را متهم به خودخواهی می کنند.

 

سعید جلیلی (زادهٔ ۱۵ شهریور ۱۳۴۴) سیاستمدار اصول‌گرا و دیپلمات ایرانی است که هم‌اکنون به‌عنوان عضو شورای راهبردی روابط خارجی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و نمایندهٔ رهبر جمهوری اسلامی ایران در شورای عالی امنیت ملی از تیر سال ۱۳۸۷ فعالیت می‌کند.

او سمت دبیر شورای عالی امنیت ملی و رئیس تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای ایران را نیز از سال ۱۳۸۶ تا ۱۳۹۲ برعهده داشت. عملکرد او در مذاکرات هسته‌ای ایران مورد انتقاد اکثریت قرار گرفت. نتیجه عملکرد او در مذاکرات هسته‌ای، در نهایت منجر به صدور سنگین‌ترین قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل علیه ایران و با رأی مثبت چین و روسیه بوده است؛ قطعنامه‌هایی که هزینه‌های سنگین اقتصادی و نظامی را برای ایران به همراه داشت.

وی همچنین معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه بوده است. جلیلی با شعار «حیات طیبه» در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹۲ نامزد بود و با کسب بیش از چهار میلیون رأی سوم شد. او در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ نیز با شعار «جهاد بزرگ برای جهش ایران» نامزد شد؛ اما پیش از برگزاری انتخابات به نفع سید ابراهیم رئیسی انصراف داد.

جلیلی در جنگِ ایران و عراق رزمنده بود و در عملیات کربلای ۵ پای راست خود را از دست داد. وی دارای دکترای علوم سیاسی از دانشگاه امام صادق است و در این دانشگاه به تدریس دیپلماسی پیامبر مشغول است.

زندگی شخصی
سعید جلیلی در ۱۵ شهریور ۱۳۴۴ در مشهد به دنیا آمد. پدر وی محمدحسن معلم، مدیر دبستان نواب صفوی ناحیهٔ یک مشهد و دانش‌آموختهٔ زبان فرانسه و اهل بیرجند و مادرش آذری و اهل اردبیل است. پدربزرگ ایشان از شهر سردشت، از توابع استان آذربایجان غربی به سربیشه خراسان جنوبی تبعید شد و سپس به بیرجند مهاجرت نمود. او در سال ۱۳۷۱ با فاطمه سجادی ازدواج کرد؛ سجادی پزشک عمومی است. جلیلی یک فرزند به نام سجاد دارد. وحید، برادر جلیلی از فعالان فرهنگی اصولگراست و در سال ۱۴۰۰ به عنوان قائم مقام تحول پیمان جبلی رئیس سازمان صدا و سیما منصوب شده است.جلیلی با زبان‌های انگلیسی و عربی آشنایی دارد.

جلیلی تا سال ۱۳۸۴ ساکن کرج بوده است.

تحصیلات و حضور در جبهه
جلیلی در زمان جنگ هشت‌سالهٔ ایران و عراق از دبیرستان تا دوران دانشجویی به عنوان بسیجی بارها در جبهه‌های جنگ حضور یافت.

وی در دی ۱۳۶۵ دیده‌بان تیپ ۲۱ امام رضا خراسان بود که در عملیات کربلای ۵ پایش زخمی شد و در بیمارستان صحرایی منطقهٔ شلمچه در پیِ نبودِ امکانات و وضعیت اورژانسی، پای راست خود را از دست داد. پس از آن نیز در قسمت تدارکات لشکر حضور یافت.

وی تحصیلات ابتدایی تا دانشگاه را در مشهد و تحصیلات دانشگاهی خود را تا مقطع دکتری معارف اسلامی علوم سیاسی از دانشگاه امام صادق به پایان رسانده و در دانشگاه امام صادق به تدریس «دیپلماسی پیامبر» می‌پردازد. موضوع پایان‌نامهٔ دکتری او «بنیان اندیشهٔ سیاسی اسلام در قرآن» بوده استکه در سال ۱۳۸۱ از آن دفاع کرده و نمره بالایی دریافت نموده است.احمد علم الهدی استاد راهنما و حسین بشیریه استاد مشاور او بودند.جلیلی سابقهٔ تدریس در دانشکدهٔ مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف را هم دارد.

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط

آخرین اخبار