گرامیداشت روز مهندس در گروه سرمایه‌گذاری مسکن / تجلیل از پروفسور محمود گلابچی

مراسم گرامیداشت روز مهندس امروز در شرکت سرمایه‌گذاری مسکن برگزار و طی این مراسم از پروفسور گلابچی چهره ماندگار جمهوری اسلامی ایران در معماری و بنیان‌گذار دانشگاه معماری و هنر پارس تجلیل شد.

به گزارش رصد روز، به نقل از روابط عمومی گروه سرمایه گذاری مسکن، مراسم گرامیداشت روز مهندس امروز شنبه در سالن اجتماعات شهید سلیمانی شرکت سرمایه‌گذاری مسکن با حضور پروفسور محمود گلابچی برگزار شد.

در این مراسم که با حضور محسن علیزاده، مدیرعامل ثمسکن، اعضای هیئت مدیره، معاونان، مدیران و کارکنان گروه سرمایه‌گذاری مسکن برگزار شد، به پاس چندین دهه فعالیت پروفسور گلابچی در حوزه معماری از وی تقدیر به عمل آمد.

محمود گلابچی، چهره ماندگار جمهوری اسلامی ایران در معماری و مهندسی راه و ساختمان، مولف و محقق، و استاد تمام در رشته‌های معماری و عمران دانشکده معماری پردیس هنرهای زیبا و مهندسی عمران پردیس دانشکده‌های فنی در دانشگاه تهران است.

وی پایه‌گذار تخصص سازه در معماری، تکنولوژی معماری، فناوری معماری با دو گرایش معماری بیونیک و معماری دیجیتال، و مدیریت پروژه و ساخت، و مدیریت ساخته‌ها در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه‌های ایران است.

محمود گلابچی چهره ماندگار معماری و چهره ماندگار مهندسی راه و ساختمان در هشتمین همایش چهره‌های ماندگار جمهوری اسلامی ایران (سال ۱۳۸۹) بود و کرسی یونسکو در معماری اسلامی را در سال ۱۳۹۰ دریافت کرده است.

وی تاکنون ۸۶ کتاب و بیش از ۲۰۰ مقاله تالیف کرده است.

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط

آخرین اخبار