به گزارش اختصاصی رصد روز ، جلسات دادگاهی برخی از مدیران شرکت کروز ابعاد تازه ای به خود گرفته مسئله ای که واکاوی و رمزگشایی از آن میتواند برای فعالان حوزه خودرویی جالب توجه باشد هرچند که باید به این مسئله اشاره کرد هنوز نتیجه دادگاه گروه قطعه سازی عظام با وجود اتمام جلسات دادگاهی اعلام نشده و علیرغم اصرار رسانه ها برای مشخص شدن آن موضوع فعلا خبری نشده و اعلام می شود که پرونده دیگری در ارتباط با مدیر گروه قطعه سازی عظام در دست رسیدگی است. در هشتمین جلسه دادگاهی به مسئله ای اشاره شد که حقیقت یابی آن می تواند زوایای پنهان زیادی را در صنعت خودرو که این روزها به شدت مورد انتقاد قرار گرفته روشن کند. گرانفروشی کروز به این دو شرکت خودرویی ادعاییست که توسط ایران خودرو و سایپا مطرح شد و قویاً توسط این شرکت قطعه سازی رد شد.
نماینده حقوقی شرکت سایپا در بخشی از اظهارات خود اعلام می کند که شرکت کروز برای ۱۷ قلم کالای خود اظهارات دروغ داشته و بررسی ها نشان می دهد که کالاهای این شرکت در یک بازه زمانی ۳ ساله یعنی حد فاصل سالهای ۹۵ تا ۹۸ بیش از ۹۱ میلیون دلار گران تر به شرکت سایپا فروخته شده اند.
شرکت ایران خودرو نیز مدعی است به دلیل مغایرت های بسیار میان قیمت کالا در گمرک و قیمت کالا در شرکت از سال ۹۳ تا ۹۸ مبلغ ۱۳۱ میلیون و ۳۰۳ هزار و ۶۶۶ دلار خسارت از طریق شرکت کروز متحمل خسارت شده است.
این ادعاها در شرایطی مطرح می شود که یک سؤال پر رنگ قابل طرح است و آن اینکه بعد از گذشت این همه مدت چرا باید حالا شاهد بیان این اتفاقات باشیم و آیا سیستم های نظارتی در این دو شرکت خودروسازی نباید از خیلی قبل تر نسبت به این موضوع واکنش نشان می دادند؟
لازم به ذکر است که شرکت کروز یکی از اعضای غیرموظف هیئت مدیره ایران خودرو است که به گفته یکی از مدیران ارشد شرکت کروز که به عنوان متهم ردیف اول در جلسات دادگاهی حضور دارد به عنوان بزرگترین سهامدار ایران خودرو توانایی مقابله با شکایت این شرکت علیه خود را ندارد.