گزارش پایان بورس امروز ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ / افت ۵۷۱ واحدی شاخص کل

در پایان معاملات امروز شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران ۰.۰۴درصد افت کرد اما شاخص هم‌وزن با رشد ۰.۵درصدی همراه شد.

به گزارش رصد روز، در پایان معاملات امروز شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران ۰.۰۴درصد افت کرد اما شاخص هم‌وزن با رشد ۰.۵درصدی همراه شد.

در پایان معاملات امروز، شاخص کل بورس پس از افت ۵۷۱واحدی (۰.۰۴درصد) در ارتفاع یک میلیون و ۵۳۹هزار واحد قرار گرفت و همچنین شاخص کل هم‌وزن با افزایش ۰.۵درصدی مواجه شد.

آخرین قیمت ۱۴۷نماد حداقل سه درصد نسبت به قیمت روز قبل آن‌ها افزایش یافته و ۳۱نماد با کاهش بیش از سه درصدی قیمت همراه بوده‌اند.

حقیقی‌ها امروز در حدود ۹۰میلیارد تومان نقدینگی از بازار خارج کردند. نمادهای «آسیاتک»، «شستا»، «خساپا»، «شپنا»، «غزر»، «خگستر» و «خودرو» در گروه پرتراکنش‌های بورس و نمادهای «کرمان»، «فزر»، «آریا»، «فرابورس»، «گدنا»، «تلیسه» و «فجهان» در گروه پرتراکنش‌های فرابورس قرار گرفتند.

ارزش کل معاملات خرد بورس و فرابورس نیز در مجموع به پنج هزار و ۳۵۰میلیارد تومان رسید.

Image 7-minImage 6-min

 

مطالب مرتبط

آخرین اخبار