به گزارش رصد روز، حامد حسین ولیبیک معاون اقتصادی و مالی فولاد مبارکه: بهمنظور تسهیل در امر اجرای طرحهای توسعه گروه فولاد مبارکه که در توسعه صنعتی و اقتصادی کشور مؤثر خواهند بود، گسترش تعاملات با سیستم بانکی در دستور کار قرارگرفته است.
شرکت، در این راستا در سال ۱۴۰۰ حجم بالایی از مصارف نقدینگی را پیشبینی کرده بود؛ که خوشبختانه سهامداران، در مجمع عمومی با افزایش سرمایه به مبلغ ۸۴ هزار میلیارد ریال از محل سود انباشته برای اجرای طرحهای توسعهای موافقت نمودند.
پرداختهای مربوط به طرحهای توسعهای مذکور از ابتدای سال ۱۴۰۱ شروع شد و وجوه نقد مازاد در حسابهای بانکی سپردهگذاری گردید. مانده این حسابها در پایان سال به مبلغ ۱۳۰ هزار میلیارد ریال بالغ گردید.
با روی کار آمدن دولت جدید بیش از ۴۰۰ هزار میلیارد ریال پروژه در سطح ملی در دستور کار قرار گرفت. قرارداد ابَر پروژه نورد گرم شماره ۲ در سال ۱۴۰۱ به مرحله پرداخت رسید و پیشپرداخت بخش ارزی آن انجام شد. طرحهای مذکور منابع مالی و نقدینگی بسیار بالایی را جذب نمودند بهطوریکه در بعضی از بانکها مانده این سپردهها به صفر رسیدند.
استقرار سیستم خزانهداری متمرکز مالی در کل گروه و انعقاد تفاهمنامه همکاری با کلیه بانکهای داخلی از جمله بانک تجارت در تاریخ ۱۲ تیرماه ۱۴۰۱ از دیگر اقدامات شرکت در این راستا است.