مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در جلسه کمیته مدیریت این مجموعه مطرح کرد:

گشوده شدن پنجره‌های جدید در صادرات و بی‌نیازی از واردات با افزایش کیفی محصولات

در جهت‌گیری‌های کلان گروه فولاد مبارکه، ۱۲ پروژه اصلی را در اولویت قرار داده‌ایم و با توجه به گزارش‌های منتشرشده از سوی انجمن جهانی فولاد، در این جهت‌گیری‌ها، بر تولید فولادهای با ارزش‌افزوده بالاتر، کاهش هزینه‌ها و افزایش سودآوری تمرکز د...

به گزارش رصد روز به نقل از خبرنگار فولاد، جلسه کمیته مدیریت شرکت فولاد مبارکه، روز یکشنبه ۲۹ اردیبهشت‌ماه سال ۱۴۰۴، با حضور سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه و معاونان و مدیران شرکت فولاد مبارکه در  سالن جلسات دفتر اصفهان شرکت برگزار شد.

برنامه‌ریزی هوشمندانه برای تولید و فروش بهینه محصولات

در این جلسه، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه، پس از استماع گزارش‌های معاونان و مدیران نواحی تولید و پشتیبانی شرکت، با بیان مطالب فوق، از برنامه‌ریزی هوشمندانه برای تولید و فروش بهینه محصولات شرکت به‌عنوان یکی دیگر از ضروریات مهم یاد کرد و گفت: همچنان‌که فولاد مبارکه به‌لحاظ فنی و تخصصی و در حوزه سرمایه‌های انسانی از جایگاه والایی برخوردار است، باید به همین تناسب، در همه حوزه‌های دیگر نیز بهبود و ارتقا یابد تا در پایانِ هر ماه و هر سال، شاهد انتشار گزارش‌های بهتری از عملکرد این شرکت باشیم.

به گفته وی، اگر می‌خواهیم فولاد مبارکه همچنان سرآمد باشد، باید با جدیت بیشتری برای افزایش بهره‌وری، کاهش هزینه‌ها و تحصیل سود بیشتر برنامه‌ریزی و اقدام کنیم.

لزوم چابکی هرچه بیشتر در اجرای پروژه‌های توسعه

زرندی در بخش دیگری از سخنان خود بر لزوم چابکی هرچه بیشتر در اجرای پروژه‌های توسعه تأکید و اضافه کرد: در حال حاضر به چابکی هرچه بیشتر در اجرای پروژه‌های توسعه فولاد مبارکه نیازمندیم. روند اجرای این پروژه‌ها باید به‌طور مستمر و لحظه‌به‌لحظه پایش و گزارش شود تا به‌موقع و حتی زودتر از زمان مقرر، با کمترین هزینه، شاهد به بار نشستن آن‌ها باشیم. علاوه بر آن، افزایش کیفیت محصولات تولیدی در شرکت و گروه فولاد مبارکه برای ما از اهمیت زیادی برخوردار است.

حفظ جایگاه شرکت با افزایش کیفیت محصول و صادرات

مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در ادامه بر افزایش کیفیت محصولات تولیدی در شرکت و گروه فولاد مبارکه تأکید کرد و گفت: افزایش کیفیت محصولات پنجره‌های جدیدی در حوزه صادرات و بی‌نیازی کشور از واردات به روی ما می‌گشاید؛ ضمن اینکه از این طریق، می‌توانیم در شرایط سختی که بر فولاد جهان حاکم شده، همچنان محصولاتمان را به کشورهای بیشتری صادر و جایگاه خود در رقابت‌ها را حفظ کنیم.

پیاده‌سازی کامل پروژه ایمنی فرایند با استفاده از هوش مصنوعی و IOT

وی با اشاره به گزارش وضعیت عملکرد ایمنی شرکت گفت: با استفاده از هوش مصنوعی و IOT باید شرایطی فراهم کنیم که تا پایان سال ۱۴۰۵، شاهد پیاده‌سازی کامل پروژه ایمنی فرایند در فولاد مبارکه و شرکت‌های پیمانکاری باشیم و به هدف «حادثه صفر» در فولاد مبارکه جامه عمل بپوشانیم.

به‌طورجدی پیگیر کاهش محدودیت‌های برق هستیم

زرندی در بخش پایانی سخنان خود به مشکل محدودیت‌های برق که به شرکت و بسیاری از صنایع کشور تحمیل شده اشاره و خاطرنشان کرد: متأسفانه شاهد آن هستیم که نسبت به مدت مشابه سال قبل، طی دو ماه اخیر، محدودیت‌های برق برای فولاد مبارکه افزایش یافته است؛ بنابراین با عنایت به اینکه این مجموعه بخشی از برق موردنیاز را خودش تأمین می‌کند، به‌طورجدی از مسئولان مربوطه، پیگیر کاهش این محدودیت‌ها هستیم و درعین‌حال از مدیریت و کارکنان تلاشگر فولاد مبارکه نیز انتظار می‌رود در زمان‌هایی که با محدودیت کمتری مواجهیم، در راستای تحقق حداکثری اهداف سازمان، با همدلی، انسجام، برنامه‌ریزی و تولید بهینه بخش از کاستی‌ها را جبران کنند.

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط

آخرین اخبار