به گزارش رصد روز، محمدحسین اسماعیلی با اعلام این خبر اظهار کرد: داوری و انتخاب برگزیدگان بخش استانی دومین جایزه «سرو ایرانی» در استانهای سراسر کشور خاتمه یافته و با داوری و انتخاب برگزیدگان بخش استانی، این منتخبان به بخش ملی دومین جایزه ملی آموزش هنر معرفی شدند.
وی با اشاره به مراحل اجرایی این رویداد افزود: جایزه ملی آموزش هنر ابتدا در سطح استانی برگزار و برترین مدیران و مربیان آموزشگاههای آزاد هنری در هر استان توسط هیات داوران هر استان به بخش ملی رویداد معرفی میشوند. در مرحله ملی نیز از میان برگزیدگان استانی، مدیران و مربیان برتر آموزشگاهها توسط هیات داوران بخش ملی معرفی و جایزه «سرو ایرانی» به آنان اعطا میشود.
اسماعیلی با ابراز خرسندی از استقبال قابل توجه و میزان بالای مشارکت تمام استانها در دومین جایزه ملی آموزش هنر گفت: استانهای کشور مشارکت خوبی در این رویداد داشتند و در مجموع حدود ۱۳۰ مدیر و ۱۳۰ مدرس آموزشگاههای آزاد هنری از سراسر کشور به بخش ملی راه یافتند.
مدیرکل دفتر برنامهریزی و آموزشهای هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: در مرحله نهایی و بخش ملی، معرفی شدگان از استانهای سراسر کشور به بخش ملی توسط هیات داوران ارزیابی شده و ملاک انتخاب افراد برگزیده بر اساس شاخصهای مدون در فراخوان خواهد بود که در نهایت به پنج مدیر و پنج مربی آموزشگاههای آزاد هنری جایزه سرو ایرانی اعطا میشود.
مرحله نهایی و اختتامیه دومین جایزه ملی آموزش هنر در اردیبهشت ماه امسال همزمان با ایام هفته معلم برگزار میشود.
به گزارش ایرنا، دفتر برنامهریزی و آموزشهای هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پس از برگزاری موفق نخستین دوره جایزه ملی آموزش هنر با عنوان «سرو ایرانی» که ویژه معرفی و تجلیل از مدیران و مدرسان برگزیده هنرستانهای هنرهای زیبا بود، فراخوان دومین دوره این رویداد را دی ۱۴۰۳ ویژه معرفی و تجلیل از مدیران و مربیان برگزیده آموزشگاههای آزاد هنری منتشر کرد.
فراهم کردن شرایط مطلوب برای رقابت سالم و سازنده برای رشد و تعالی نظام تعلیم و تربیت و ترغیب مدیران و مربیان به تلاش بیشتر برای رسالت آموزشی و هنری، انتخاب و تقدیر از مدیران و مربیان برگزیده آموزشگاهها در سطح استانی و ملی، ایجاد انگیزه برای مدیران و مربیان آموزشگاههای آزاد هنری، معرفی ظرفیتهای آموزشی و توجه ویژه به کارایی و اثربخشی آموزش هنر در ارتقای فرهنگ کشور و انتقال تجارب موفق و الگوهای آموزش هنر و استفاده از آنها در سیاستگذاری فرهنگی و هنری از مهمترین اهداف این رویداد است.