۱۵ صندلی در اختیار ۴ نفر از اعضای هیئت مدیره سمگا

بجز سمتی که در سمگا در اختیار این اعضاست 15 صندلی دیگر را برای خود کرده اند اما مسئله اینجاست که آیا در کشور جوان مستعد و کاربلد و متخصص کم داریم که باید این چنین شاهد تقسیم سمتهای مختلف در بین این افراد باشیم.

به گزارش اختصاصی رصد روز ، ضعف یا خلأ قانونی در برخورد با برخی مسائل به قیمت جریحه دار شدن افکار و احساسات مردم تمام می شود. هیچکس نمی تواند انکار کند که در چندسال گذشته موضوع اشتغال جوانان خصوصا فارغ التحصیلان دانشگاهی یکی از اساسی ترین دغدغه های جامعه بوده و هست اما برطرف کردن چنین چالش مهمی چگونه امکان خواهد داشت وقتی سیطره برخی مدیران را در جایگاههای مختلف و بصورت همزمان می بینیم. باید از برخی ابوالمشاغل کشور پرسید که آیا بهتر نیست چندصباحی صرفاض جهت اینکه تفکرات نسل دیگری از مدیران امتحان شود به استراحت بپردازند تا احساس تبعیض در بکارگیری نیروها در جایگاههای تخصصی بیش از این در جامعه گسترش پیدا نکند؟

قانون در مورد چندشغله ها چه تبیینی دارد؟

تبصره ی ۶ ماده ی ۴ دستورالعمل حاکمیتی شرکتی بیان می کند:

اعضای موظف هیات مدیره نمیتوانند در شرکتی دیگر، مدیرعامل یا عضو موظف هیات مدیره باشند. هیچ یک ازاعضای هیات مدیره نباید اصالتاً یا به نمایندگی از شخص حقوقی همزمان در بیش از ۳ شرکت به عنوان عضو غیرموظف هیات مدیره انتخاب شوند.

این در حالیست که در برخی از شرکتهای پرطمطراق کشور شاهد اتفاقی عجیب در این زمینه هستیم به گونه ای که حتی تأسف هم در این باره کارساز نیست و باید از سازمانهای نظارتی خواست تا به آن ورود کنند. شرکت گروه سرمایه گذاری میراث فرهنگی و گردشگری ایران ( سمگا ) اسفندیا رحیمی پور را به عنوان عضو هیئت مدیره و مدیرعامل خود دارد. ابراهیم جهانگیری بعد از رفتن مهدی جهانگیری جانشین از سمگا جانشین او شد و یاست هیئت مدیره آن را بر عهده گرفت. سید بهاءالدین هاشمی هم نائب رئیس هیئت مدیره این شرکت است و علی باجلان و رضا حاجی ایراهیمی دیگر اعضای هیئت مدیره شرکت گروه سرمایه گذاری میراث فرهنگی و گردشگری ایران هستند.

اما اسفندیار رحیمی پور مدیرعامل این مجموعه بطور همزمان ریاست هیئت مدیره شرکتهای فراگستر فدک اسپادان ، سرمایه گذاری و انبوه سازی پارس میکا کیش ، مرکز مطالعات و تحقیقات شهرسازی و معماری ایران و نائب رئیسی شرکت تلاشگران اندیشه کاراد را در اختیار دارد.

ابراهیم جهانگیری رئیس هیئت مدیره سمگا نیز در هیئت مدیره های تلاشگران اندیشه کاراد ، مجتمع های خدماتی رفاهی پارس زیگورات رئیس هیئت مدیره است و در شرکت توسعه امید افق گردشگری نیز در هیئت مدیره حضور دارد.

سید بهاءالدین هاشمی نائب رئیس این مجموعه ، نائب رئیسی گروه مالی گردشگری ایرانیان نوآور را مال خود می بیند و در شرکتهای بین المللی مصمم پایدار ، سرمایه گذاری انرژی سپهر پایدار و سرمایه گذاری پارس میکا بر صندلی ریاست هیئت مدیره تکیه زده است.

رضا حاجی ابراهیمی دیگر عضو هیئت مدیره شرکت گروه سرمایه گذاری میراث فرهنگی و گردشگری ایران در دو شرکت فرین گستر فهام و توسعه تجارت دلفارد روی صندلی رئیس هیئت مدیره می نشیند و نائب رئیسی شرکت فراز عمران آریانا و عضویت در هیئت مدیره خدمات گردشگری نارپ ایران را بطور همزمان عهده دار است.

بجز سمتی که در سمگا در اختیار این اعضاست ۱۵ صندلی دیگر را برای خود کرده اند اما مسئله اینجاست که آیا در کشور جوان مستعد و کاربلد و متخصص کم داریم که باید این چنین شاهد تقسیم سمتهای مختلف در بین این افراد باشیم. به فرض که این مسئله خلاف قانون نباشد آیا به افکار عمومی آسیب وارد خواهد کرد یا خیر؟

 

” با ما در رصد مهمترین اخبار و تحولات باشید “

مطالب مرتبط