تست روانشناسی شناسایی کودک درون

تست روانشناسی شناسایی کودک درون باعث خواهد شد تا با کمک آن به این موضوع بپردازیم که در زمانهایی که بدون هیچ دلیلی درگیر ناراحتیها و رنجش هایی می شویم دلیل آن چیست

به گزارش رصد روز ، تست روانشناسی شناسایی کودک درون باعث خواهد شد تا با کمک آن به این موضوع بپردازیم که در زمانهایی که بدون هیچ دلیلی درگیر ناراحتیها و رنجش هایی می شویم دلیل آن چیست و چطور می توان با آن مقابله کرد. این موضوع با تست روانشناسی شخصیت تفاوتهای زیادی دارد زیرا در تست روانشناسی ما با کلیت یک فرد ارتباط داریم اما در تست روانشناسی کودک درون با بخشهایی و مقاطعی از شخصیت در ارتباط خواهیم بود.

تست روانشناسی شناسایی کودک

ازمون روان سنجی پیش رویتان برای شناخت بیش تر با کودک درونتان تدارک دیده شده. برای اینکه بتوایند آن را حس کنید و از این به بعد به گونه ای برنامه ریزی کنید که هر چند وقت یک بار بشود به او سری بزنید، احوالش را سوال کنید و از سلامتی اش مطمئن شوید!

کودک درون دیگر چطور آدمی است؟!  

در ادامه تست روانشناسی شناسایی کودک درون ؛  شاید تابحال از زبان روان شناسان شنیده اید یا در مجله های روان شناسی خوانده اید که چنانچه به نیازهای اصلی یک کودک، در دوران کودکی اش جواب مناسبی داده نشود، وی در همان مرحله از رشد فکری باز خواهد ماند یا دست کم با موانع بیشتری برای رسیدن به موفقیت نسبت به همسالان خود رو به رو خواهد شد؛ به عبارت دیگر وی در آینده شخصی بزرگ سال خواهد بود با اذهان و رفتارهایی که درونمایه کودکانه دارند و همینطور عکس‌العمل ها و رفتارهای اشتباهی که ریشه در نیازهای برآورده نشده وی در زمان کودکی اش دارند. تست روانشناسی شخصیت در این مواقع که تکمیل کننده می تواند باشد به بعدهای دیگر آن خواهد پرداخت.

 

درصورتی که کودک درون شما ازرده شده باشد، همین مساله سبب خواهد شد که شما در طول زندگی با سختی های زیادی رو به رو شوید و شاید در زندگی تان ناموفق باشید و با احساسات ناخوش‌آیند و ناخشنودی، زندگی تان را سپری کنید.

 

جالب است بدانید که منشاء برخی سختی های روانی مثل وابسته‌گی بی اندازه ، استرس، زودرنجی، ترس، ناراحتی، خیال پردازی، خودشیدایی و… همین کودک ازرده است؛ چراکه به اعتقاد اکثر روان شناسان درصورتی که کودک درون شخصی سلامت باشد منبع سرشاری از انرژی، خلاقیت، خوشحالی و طراوت است و سبب ترقی روز افزون وی در زندگی خواهد شد.

 

« کودک درون» اصطلاحی است که بسیاری از ما هر چند بیش تر برای شوخی و طنز در گفت و گوهایمان هم آن را بکار می بریم ولی این مبحثی مهم در علم روان شناسی در درمان رفتارهای ناهنجار و عادت های نادرست و استرس های بجامانده از زمان کودکی به روانکاوان و روان پزشکان کمک میکند .

 

در ادامه تست روانشناسی شناسایی کودک درون ؛ چنانچه شما شخصی سختگیرید و از زندگی لذت نمی برید یا با دیدن فیلم های کمدی نمی خندید و تمامی آنها را مسخره آمیز می پندارید، بدانید که به احتمال زیاد کودک درون شما بیمار است و برای رهایی از این قبیل مشکلات که به علت بیماری این کودک در شما شکل گرفته، کافی است برای بهبود وضعیت کودک درونتان قدم هایی محکم و آگاهانه بردارید. و پس از آن با انجام تست روانشناسی شخصیت ماهیت کلی را در تراز سنجش بگذارید

 

برای اینکه بتوانید از سلامت یا بیمار بودن کودک درونتان آگاهی یابید به پرسش های زیر جواب دهید تا وضعیت سلامت کودک درونتان را بسنجید.

 

کودک درون،تست خودشناسی کودک درون ،تست کودک درونتست کودک درون

 

ردیف عبارت: با« بله» یا« خیر» جواب دهید 

۱- زمانی که در درپی انجام کاری جدید بر می آیم، حس ترس و نگرانی می کنم

 

۲- به ندرت در مورد جملات پیچیده که درکشان برایم اسان نیست از افراد دیگر سؤال می کنم

 

” از یاد نبریم تست روانشناسی کودک درون گاهاً با پیچیدگیهای همراه است که که نیازمند برخورداری از یک مکمل خوب به نام تست روانشناسی شخصیت است ”

 

۳- در اعماق وجودم حس می کنم که ایرادات بسیاری دارم که نمی توانم حذفشان کنم

 

۴- برای آغاز هر کاری با سختی های زیادی روبرو می شوم

 

۵- معمولاً برای خاتمه بخشیدن به کارهایم مشکل دارم

 

۶- پیوسته خودم را به دلیل بی عرضگی سرزنش می کنم

 

۷- کمال گرا هستم و رسیدن به هیچ موفقیتی من را راضی نمی کند

 

۸- هیچگاه قدرت سنجش درستی ندارم و نمی توانم راه درست را انتخاب کنم

 

۹- دقیقاً نمی دانم از زندگی چه می خواهم

 

۱۰- پیوسته به من القا شده است که باید به برترین ها دست یابم ولی نمی توانم

 

۱۱- حس می کنم زندگی ام توخالی است و بیش تر وقت ها حس بیماری افسردگی می کنم

 

۱۲- درواقع نمی دانم که چه شخصی هستم و معیار های ارزشی من در زندگی ام چیست

 

۱۳- به گونه ای بی نظم غذا می خورم و چه بسا زمان مشخصی برای غذا خوردن تعیین نکرده ام

 

۱۴- به ندرت می دانم در حالت های گوناگون چه احساسی دارم

 

۱۵- هنگامی که عصبانی می شوم حس شرمندگی و خجالت می کنم

 

۱۶- از بداخلاقی افراد دیگر می ترسم و برای جلوگیری از بداخلاقی افراد دیگر هر کاری می کنم

 

۱۷- موقع گریه کردن شرمسارم و خودم را از سایرین پنهان می کنم

 

۱۸- از اینکه بگویم از چیزی یا انجام کاری ترس دارم حس شرمندگی می کنم

 

۱۹- تقریبا هیچوقت احساسات نامطلوبم را بروز نمی دهم

 

۲۰- خواب مرتب و منظمی ندارم

 

۲۱- به اطرافیان و به خودم بی اعتمادم

 

۲۲- گوشه گیر هستم و از مردم علی الخصوص اشخاص بالا دستی ام گریزانم

 

۲۳- هر کاری را که گمان می کنم سایرین از من انتظار دارند، انجام می دهم

 

۲۴- شدیداً با سایرین رقابت می کنم ولی مدام بازنده هستم

 

۲۵-  مستقیم به شخصی پاسخ رد نمی دهم و غیر مستقیم از انجام آن چه وی از من می خواهد سرباز می زنم

 

۲۶- هیچوقت حس صمیمیت با والدینم نداشته ام

 

۲۷- خودم یا سایرین را در صورت ارتکاب خطا، مسخره می کنم

 

۲۸- به هر قیمتی که شده از دعوا و درگیری با سایرین جلوگیری می کنم.

 

کودک درون،تست خودشناسی کودک درون ،تست کودک درونکودک درون

 

نحوه نمره گذاری

ادامه تست روانشناسی شناسایی کودک درون ؛ حال که به تمامی پرسش های این ازمون جواب داده اید، نوبت آن است که امتیازتان را محاسبه کنید. برای محاسبه امتیازتان در سوالاتی که گزینه« بله» را انتخاب نموده اید ، یک امتیاز برای خودتان در نظر بگیرید. گزینه« خیر» اصلاً امتیازی ندارد. توجه داشته باشید که امتیاز نهایی شما باید عددی بین ۰ تا ۲۸ باشد. شما با انجام این آزمون یک تست روانشناسی شخصیت را هم انجام داده اید اما این تمام ماجرا نیست.

 

معنا و مفهوم امتیازهای به دست آمده 

درصورتی که نمره شما در این ازمون ۱۴ و کم تر از آن باشد: کودک درون شما بیمار و ازرده است و باید برای بهبود شرایط زندگی تان در کنار کسب اطلاعاتی بیش تر در مورد کودک درون، به سفارش هایی که در ادامه مطرح خواهد شد عمل کنید.

 

درصورتی که نمره شما در این ازمون بیش تر از ۱۴ باشد: به شما تبریک می گوییم چراکه کودک درون شما سلامت است.

 

ادامه تست روانشناسی شناسایی کودک درون ؛ درصورتی که کودک درونتان ازرده و بیمار است، مضطرب نباشید و به نکته هایی که علیرضا عبدی، کارشناس ارشد روان شناسی بالینی در ادامه این مطلب مطرح نموده است ، توجه کنید تا شانستان برای لذت بردن از زندگی و موفقیت در آن بیش تر شود.

 

کودک درون مبحثی مهم در روانشناسی است که در درمان رفتارهای ناهنجار، عادت های و استرس های بجامانده از دوران کودکی به روانشناسان کمک میکند . کودک درون، قسمتی از وجود ماست که گاهی ناسازگار است و گاهی دوست دارد کودکی کند و مثل یک کودک پرنشاط و شاداب دست به هیجاناتی بزند که برحسب ظاهر با منطق و دلیل سازش ندارد. کودک درون عاشق بازی، شادمانی و شوخی است ولی بیش تر وقت ها اشخاص بی اطلاع، جدّی و دارای رفتار تکلیف گرا بر وی مسلط میشوند و اجازه نمی دهند خود را ظاهر کند که در این صورت بلوغ عاطفی آنها رشد نمی کند.

 

پیامدهای منفی سرکوب کودک درون

ادامه تست روانشناسی شناسایی کودک درون ؛ هنگامی که تمایلات، خواسته ها و نیازهای کودک درون را سرکوب می کنید، در معرض خطرات زیادی قرار می گیرید. به صورت نمونه، هیچوقت یاد نمی گیرید چطور حس طبیعی داشته باشید، بازی کنید و لذت ببرید. هیچوقت یاد نمی گیرید چطور ارام باشید و استرس های خود را کنترل کنید.

 

از اینکه به میزان کافی خوب نیستید حس گناه می کنید و از بودن در کنار خانواده و کودکتان لذت نمی برید. از صمیمی شدن با سایرین می ترسید و گوشه گیر می شوید. افرادی که از زندگی شان ناراضی هستند باید توجه کنند که مدت هاست پیام های کودک درونشان را نادیده گرفته اند ولی نکته مثبت این است که هر لحظه اراده کنند می توانند به کمک رابطه برقرار کردن با کودک درونشان و اشنا شدن با آن راهی تازه بسوی زندگی جدید و شاد و پرانرژی باز کنند.

 

روش شناسایی کودک درون 

ادامه تست روانشناسی شناسایی کودک درون ؛ برای اینکه کودک درون خود را شناسایی کنید باید خود را در موقعیتی ارام قرار دهید، چشم هایتان را ببندید و ۳۰ دقیقه خود را در سن بین ۳ تا ۸ سال تصور کنید. آنگاه خود را شکل این کودک و نخست در تعامل با اعضای خانواده و بعد در رابطه با هم بازی هایتان که در مجاورت منزل یا مدرسه شما هستند، ببینید. توجه کنید در برابر رفتارهای اعضای خانواده تان چطور عکس‌العمل نشان می دهید و با دوست ها و هم بازی های خود کنار می آیید و از بازی و رابطه با آنها لذت می برید یا نه.

 

عاقبت خود را در محیط خانواده تصور کنید. آیا شما شاد و پرانرژی و هیجان زده هستید و از زندگی لذت می برید؟ آیا شما جدّی، ناراحت و دلسرد از زندگی هستید؟ درصورتی که کودکی ناراحت و جدّی هستید تلاش کنید آخرین تجربه خوشحالی را که بعنوان یک بچه داشتید، به یاد آورید. ما می توانیم به کودک درون خود بگوییم در زندگی خیلی جدّی و مشکل پسند نباشد و به اشتباهاتش بخندد و تلاش کند از چیزهای کوچک در زندگی لذت ببرد.

 

نحوه برقراری رابطه مؤثر با کودک درون 

ادامه تست روانشناسی شناسایی کودک درون ؛ تلاش کنید از چیزهای کوچک، پیش پا افتاده و چه بسا بی‌ارزش به هیجان بیایید و لذت ببرید. از قهقهه بچه ها به وجد بیایید و از صدای پرنده ها لذت ببرید تا کودک درون شما فعال تر شود. از بهار، فصل تابستان، گل های بهاری، دشت ها و کوه ها لذت ببرید تا حس بهتری پیدا کنید؛ یعنی آشتی با طبیعت دستور کار برنامه های شما باشد.

 

بچگانه به جست و خیز بپردازید. دست از مدام رسمی بودن و کمال گرایی بردارید و نگرانی از آینده و آزردگی از سایرین را به فراموشی بسپارید و خود و سایرین را ببخشید تا ازاده، رها و شاداب به زندگی ادامه دهید چراکه در این صورت است که کودک درون رها میشود و شما قادرید دست به نوآوری و ابتکار بزنید.

 

۱۰ روش ساده برای شفای کودک درون 

ادامه تست روانشناسی شناسایی کودک درون ؛ در مقاله های گوناگون روان شناسی شیوه های ساده ای پیشنهاد شده است که به کمک آنها میتوانید به فرآیند شفای کودک درونتان کمک کنید. در ادامه با چند مورد از این روشها بیش تر اشنا می شوید.

 

۱- اوقات فراغت خود را با افرادی بگذرانید که به آنها علاقمند هستید و از بودن با آنها لذت می برید. به این ترتیب کودک درونتان حس امنیت و ارامش بیشتری خواهد کرد.

 

۲- اتاقتان را آن گونه که دلتان می خواهد تزئین کنید. چه بسا درصورتی که برای سایرین خنده‌دار به نظر میرسد ، آنقدر مهم نیست. پرده ها، رنگ دیوار و اشیاء و وسایل، تابلوها و روتختی را با سلیقه خودتان انتخاب کنید.

 

۳- به حس ششم و شهود خود احترام بگذارید؛ به عنوان مثال درصورتی که ته دلتان به انجام کاری راضی نیست، آن را انجام ندهید یا در تصمیم گیری ها به ته قلبتان هم نگاهی بیندازید چراکه کودک درونتان آن جا نشسته است.

 

۴- بدون توجه به سن و سالتان نقاشی بکشید. هنگامی که نقاشی می کشید، از تخیل خود کمک بگیرید و طرح های تخیلی بکشید و آنها را با رنگ های دلخواه خود رنگ کنید. قطعاً بچه درونتان در انتخاب رنگها به شما کمک خواهد کرد و فعال تر خواهد شد.

 

۵- به تماشای طلوع و غروب بنشینید و با خود بگویید: این امکان دارد آخرین طلوع یا غروب خورشید باشد که به تماشای آن نشسته ام و این تجربه ای ناب برای کودک درونتان خواهد بود.

 

۶- از انتقادهای بیجا و دائم نسبت بخود دست بردارید. در چنین لحظاتی اندکی تامل کنید. شما در حال شلاق زدن به کودک درونتان هستید، شلاق را دور بیندازید و با وی بامحبت باشید. ( روانشناسی شخصیت )

 

۷- هنگامی که زیر فشار هستید و استرس دارید به کتاب های داستان بچه ها پناه ببرید. این کار لذتبخش ، کودک درونتان را ارام خواهد ساخت.

 

۸- یک جعبه یا کشوی اختصاصی داشته باشید و تمام هدیه ها یا کارت تبریک هایی را که از سایرین گرفته اید در آن نگهداری کنید. این جعبه حاوی عشق است. عشق سایرین نسبت به شما و کودک درونتان و شما سزاوار آن هستید.

 

۹- در خانه عود بسوزانید یا از عطرهای خوش بو استفاده کنید. این کار شما را به شوق می آورد و نشاط و شادی را به شما باز می گرداند. در طی کودک درونتان خوشحال خواهد شد. ( روانشناسی شخصیت )

 

۱۰- درصورتی که قابلیت آن را دارید سری به محله های زمان بچگی خود بزنید و با دوست ها و همسایگان قبلی خود احوالپرسی کنید. درصورتی که چنین چیزی امکان ندارد میتوانید در خیابان ها و کوچه های قدیمی پرسه بزنید و از فروشگاه های قدیمی خرید کنید.

همواره سعی کنید با بهره بردن از تست روانشناسی شخصیت و تحلیل جامع نتایج خود را در معرض باورهای جدید و یافته های نو قرار دهید.

 

 

بیتوته

مطالب مرتبط